Sort by
Sort by

Kuhanje i recepti

Kao tržišni lider u proizvodnji hrane i pića, kompanija Nestlé drži visoke standarde kvalitete proizvoda, ali i pokušava postaviti standarde zdrave prehrane svojih potrošača. Uz to što svi Nestlé prehrambeni proizvodi na deklaracijama imaju jasno navedene sastojke, a sama kompanija kroz brojne kampanje svoje potrošače pokušava potaknuti informiranu kupovinu, redovnu fizičku aktivnost i pripremu zdravih obroka!

Zato kompanija Nestlé godinama udružuje snage s nekim od najuglednijih kuhara i nutricionista, kako bi zajedno osmislili ukusne i zdrave recepte te optimalne nutritivne porcije za sve uzraste. Neovisno o tome je li jelo slatko ili slano, toplo ili hladno - važno je da našem tijelu daje potrebnu energiju za obnašanje svakodnevnih aktivnosti, koju će ono trošiti na pravilan način.

Odjeljak “Kuhanje i recepti” namijenjen je upravo pružanju svakodnevne inspiracije za pripremu zdravih i ukusnih obroka. Ovdje možete otkriti recepte koje do sada još niste isprobali, ali i recepte koji će dati novo ruho nekim već poznatim jelima, uz najbolje Nestlé sastojke. Uz to, Nestlé savjeti pomoći će vam kod pravilnog skladištitnja i pohrane namirnica, kako bi one trajale što dulje. Pravilno skladištenje svježe hrane i ostataka može uvelike pridonijeti očuvanju kućnog budžeta, ali i rješavanju problema otpada od hrane.

Za dodatna pitanja vezana uz temu “Kuhanje i recepti”, kontaktirajte Nestlé pomoću podataka navedenih u odjeljku “Obratite nam se” ili putem Nestlé Adriatic kanala na službenim društvenim mrežama.