Sort by
Sort by

Komunikacije

Naši komunikacijski stručnjaci grade priču o tome kako naša tvrtka i proizvodi pomažu u stvaranju sretnije i zdravije budućnosti za ljude, zajednice i planet.

Obraćamo se širokom auditoriju, uključujući medije, NVO, međunarodne organizacije, ključne lidere u kreiranju javnog mnjenja, zaposlenike, potrošače i širu javnost.
office-discussion-wide3
 

Naša ekspertiza

Nudimo vam mogućnosti da na lokalnoj i međunarodnoj razini produbite vašu ekspertizu u svim aspektima korporativnih komunikacija:

 • Odnosi s medijima
  Bit ćete glas tvrtke odgovoran za odnose s online, elektroničkim i tiskanim medijima.
 • Javni poslovi
  Gradit ćete i održavati odnose s javnošću i predstavljati interese tvrtke kod širokog spektra vanjskih dionika.
 • Digitalne komunikacije
  Razvijat ćete strategije i sadržaj komunikacija s digitalnim medijima i društvenim mrežama, kako biste pridonijeli upravljanju tržišnom vrijednošću trgovačke marke Nestlé i korporativnom ugledu.
 • Interne komunikacije
  Vaš rad će pomoći u izgradnji angažmana, koji motivira zaposlenike i čini ih ponosnima što rade za Nestlé.

Tražimo

Dobro organizirane ljude, koji s lakoćom upravljaju s više projekata u okruženju koje se brzo mijenja i odlikuje ga ubrzani tempo rada.

Bit ćete timski igrač otporan na stres, sposoban graditi odnose sa širokim spektrom zainteresiranih strana.

Vaš proaktivni stav u smislu „ ja to mogu“ bit će upotpunjen dobro razvijenim osjećajem za kreativnost. Od ključnog značaja su agilnost, upornost i usmjerenost na rezultate.
nny-april-feed1

Izazovi koji nadahnjuju, globalni utjecaj i sadržajan rad neki su od razloga zašto se svaki dan proveden u tvrtci Nestlé razlikuje. Kontinuirano razvijam temeljne vještine, istražujem svoju strast prema poslu i mijenjam stvari na poslu, koji mi pruža zadovoljstvo i uzbuđenje dok ga obavljam.

careers-communications-neil-quote
Neil