Sort by
Sort by

Nagradne igre

Aktualne nagradne igre i natječaji

Nestlé i Studenac voze do dobitka!

 

Nagradna igra započinje 02. svibnja 2024. godine i traje do 31. svibnja 2024. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Studenac Market na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru. 

Nagradna Igra Nestle B-Day 20 Godina

PRAVILA NAGRADNE IGRE „20 godina u Hrvatskoj zajedno stvaramo umjetnost okusa“

Nagradna igra započinje 20. ožujka 2024. godine i traje do 31. svibnja 2024. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Završene nagradne igre i natječaji

Pojačaj svoju pauzu nagradna igra

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Pojačaj svoju pauzu!“

Nagradna igra započinje 15.1.2024. godine i traje do 29.2.2024. godine (uključivo), a odnosi se na sve maloprodajne objekte na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Informacije o nagradnoj igri Poklonite posebne trenutke uz After Eight

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Poklonite posebne trenutke uz After Eight“

Nagradna igra započinje 15. siječnja 2024. godine i traje do 29. veljače 2024. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nestle biraj zeleno nagradna igra

PRAVILA NAGRADNE IGRE „#BirajZeleno2024“

Nagradna igra započinje 04. ožujka 2024. godine i traje do 31 ožujka 2024. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Informacije o nagradnoj igri „Osvojite posebne trenutke uz After Eight"

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Osvojite posebne trenutke uz After Eight“

Nagradna igra započinje 6. studenog 2023. godine i traje do 3. prosinca 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Spar na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra Kit Kat i Lion

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Uz KitKat i Lion pauzu napravi i cool nagradu uhvati!“

Nagradna igra započinje 23. listopada 2023. godine i traje do 26. studenoga 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Spar na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Informacije o nagradnoj igri Uživaj uz NESCAFÉ i vidi svijeta, Dubai te čeka!

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Uživaj uz NESCAFÉ i vidi svijeta, DUBAI te čeka!“

Nagradna igra započinje 02. studenog 2023. godine u 00:00 sati i traje do 03. prosinca 2023. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Informacije o nagradnoj igri „Biraj zeleno - #VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane"

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Biraj zeleno - #VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane“

Nagradna igra započinje 02. listopada 2023. godine i traje do 31. listopada 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.
 

Informacije i nagrade nagradne igre "Osvoji za zajedničke trenutke uz Nescafé 3in1!"

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!“

Nagradna igra započinje 04. rujna 2023. godine i traje do 01. listopada 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Pravila za nagradnu igru Veganski kuhajmo, zemlju čuvajmo!

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Veganski kuhajmo, zemlju čuvajmo!“

Nagradna igra započinje 15. kolovoza 2023. godine i traje do 15. rujna 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta PLODINE na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Pravila i nagrade nagrade igre Thomy i Maggi kupi i 7.000 eura pokupi

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Thomy i Maggi kupi i 7.000 eura pokupi!“

Nagradna igra započinje 01. kolovoza 2023. godine i traje do 03. rujna 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum (uključujući i Konzum internet trgovinu) na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Purina Gourmet nagradna igra“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Purina Gourmet nagradna igra“

Nagradna igra započinje 15. svibnja 2023. godine u 00:00 sati i traje do 15. srpnja 2023. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Budi za planet, kupi Garden Gourmet i osvoji pekač na vrući zrak“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Budi za planet, kupi Garden Gourmet i osvoji pekač na vrući zrak“

Nagradna igra započinje 1. lipnja 2023. godine i traje do 30. lipnja 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta SPAR HRVATSKA na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „NESTLÉ & Studenac daruju odmor iz snova!“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „NESTLÉ & Studenac daruju odmor iz snova!“

Nagradna igra započinje 8. svibnja 2023. godine i traje do 4. lipnja 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Studenac na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Osvježi se uz NESCAFÉ i osvoji cool nagrade!“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Osvježi se uz NESCAFÉ i osvoji cool nagrade!“

Nagradna igra započinje 02. svibnja 2023. godine u 00:00 sati i traje do 31. svibnja 2023. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Odaberi Nestlé & Spar, za odmor idealan par!“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Odaberi Nestlé & Spar, za odmor idealan par!“

Nagradna igra započinje 12. travnja 2023. godine i traje do 07. svibnja 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Spar na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „#VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „#VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane“

Nagradna igra započinje 02. ožujka 2023. godine i traje do 02. travnja 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Napravi epsku pauzu“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Napravi epsku pauzu“

Nagradna igra započinje 01.02.2023. godine i traje do 14.03.2023. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „MAGGI KUPI I VRIJEDNE NAGRADE POKUPI“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „MAGGI KUPI I VRIJEDNE NAGRADE POKUPI“

Nagradna igra započinje 01. prosinca 2022. godine i traje do 31. prosinca 2022. godine (uključivo), a odnosi se na sva PLODINE maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra „Uživaj uz NESCAFÉ & osvoji nagrade!“

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Uživaj uz NESCAFÉ & osvoji nagrade!“

Nagradna igra započinje 07. studenog 2022. godine u 00:00 sati i traje do 04. prosinca 2022. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradna igra - Nestlé i Plodine dobitan par, osvoji vrijedne nagrade na dar!

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Nestlé i Plodine dobitan par, osvoji vrijedne nagrade na dar!„

Nagradna igra započinje 3. listopada 2022. godine i traje do 31. listopada 2022. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Plodine na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nesquik nagradna igra

PRAVILA NAGRADNE IGRE „Nesquik nagradna igra“

Nagradna igra započinje 1. listopada 2022. i traje do 31. listopada 2022. (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

purina pro plan nagradna igra banner
PRAVILA NAGRADNE IGRE „Purina Pro Plan nagradna igra“

Nagradna igra započinje 15. rujna 2022. godine u 00:00 sati i traje do 15. studenog 2022. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.
nescafe konzum nagradna igra
PRAVILA NAGRADNE IGRE „Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!“

Nagradna igra započinje 05. rujna 2022. godine i traje do 02. listopada 2022. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.