Sort by
Sort by
 

Marketing

Snaga našeg portfelja trgovačkih marki i širina aktivnosti vezanih za trgovačke marke čine marketing u Nestleu vrijednom, uzbudljivom i izazovnom prilikom za karijeru.

Uloga marketinga obuhvaća sve aspekte građenja trgovačkih marki. Naš se tim bavi trgovačkim markama i komunikacijom s potrošačima, e-poslovanjem, uvidom i razumijevanjem potrošača, digitalnom sferom, medijima i partnerstvima, proizvodnom ambalažom i dizajnom, kao i identitetom korporativnih marki. Usko surađujemo s Istraživanjem i razvojem, Korporativnim komunikacijama, Tehničkim aplikacijama i agencijskim partnerima.

working-product-portfolio-wide

Tražimo

Kako biste uspjeli kao član našega tima, morat ćete  dijeliti našu posvećenost unaprjeđenju kvalitete života i doprinosu zdravijoj budućnosti za pojedince i obitelji, našu zajednicu i planet. Odlična sposobnost komunikacije i analitičke sposobnosti su ključne, kao i sposobnost utjecaja i suradnje sa drugim zaposlenicima u organizaciji. U Nestléu postoji pregršt mogućnosti za ljude koji žele graditi uzbudljivu, dugoročnu karijeru u marketingu.

woman-man-office-discussion-wide

Jedan od projekata za koji smatram da me je baš osnažio bio je rukovođenje ažuriranjem ambalaže za slasticu Milo na 11 azijskih tržišta. Kao tim, izmijenili smo cjelokupni izgled te lepeze proizvoda i omogućili da se ambalaža u potpunosti može reciklirati. To zbilja pokazuje da sve ono što radite nije samo na lokalnoj razini; možete ići i dalje od toga.

careers-marketing-aiman-quote
Aiman