Sort by
Sort by

Studenti i diplomci

students-graduates-article-header


Prilike za razvoj


Mi razmišljamo kao inovatori. Prihvaćamo različitost. Radimo agilno. S oko 270.000 zaposlenika u 186 zemalja takvih smo razmjera da možemo pozitivno utjecati na živote ljudi. Stoga, ako želite da to što radite ima neki utjecaj, Nestlé vam nudi inspirativne mogućnosti na početku vaše karijere diljem svijeta.


Ključni programi

careers-internship-half-asia
careers-apprenticeship-half-new
careers-nestle-needs-youth-video-half2

Ostali programi

Nesternship programi

Nesternship programi predstavljaju ’polu-virtualno’ plaćeno vježbeništvo gdje radite na Nestlé projektima u stvarnom životu sa vlastite lokacije. Oni će vam pomoći da unaprijedite svoje digitalne vještine, vaš poduzetnički duh, kao i vašu agilnost da se nosite s različitim situacijama. Nesternship programi su dodana vrijednost redovitom Nestlé vježbeništvuu tako da možete raditi i u našim prostorijama kada je potrebno.

Dostupnost: Evropa, Bliski Istok, Afrika, Oceanija, Azija

careers-nesternship-wide

Program obuke za menadžere

Sastoji se od tri elementa – iskustvo, mreže i obrazovanje – ovaj program koji traje od 18 do 24 mjeseca namijenjen je razvoju ljudi kao budućih lidera u kompaniji Nestlé. To je imerzivno iskustvo učenja koje vam daje holistički pogled na naše poslovanje i kako funkcionira.

Dostupnost: SAD, Indonezija, Singapur, Malezija, Tajland, Afrika

careers-management-trainee-program-wide

Program obuke za diplomce

Ovaj program rotacije koji traje od dve do tri godine namijenjen je ubrzavanju karijere za odabrane kandidate. Radit ćete na različitim pozicijama u vašoj regiji – na primjer IT, Marketing, Prodaja, Ljudski resursi (HR), Lanac opskrbe, Financije, Prehrana ili Digitalna proizvodnja – i uživati u obuci i mogućnostima učenja tijekom čitavog programa.

Dostupnost: Europa, Bliski Istok, Okeanija, SAD, Kanada, Latinska Amerika

careers-graduate-trainee-program-wide


Da čujemo šta kažu naše kolege

Frederike - student radi u HR u nordijskim zemljama


Počela sam kao specijalistica za kavu u Nespresso butiku u Kopenhagenu prije nego što sam počela raditi kao student u nordijskom HR Timu.

Program ’ Nestléu su potrebni MLADI (Youth)’ omogućio mi je da steknem mnogo novih vještina i mnogo novog znanja, a što se tiče budućnosti, nadam se da ću moći uraditi nešto značajno za Nestlé na isti način na koji Nestlé čini nešto značajno za mene.

careers-internship-480
frederikke-testimonial-480

Christopher - Student, PhD obuka u Nestlé Institutu zdravstvenih nauka, Švicarska


Proučavam kako međustanični i dijetalni metaboliti utječu na mitohondrije i staničnu bioenergiju. PhD program u Nestlé Institutu zdravstvenih znanosti je jedinstveno iskustvo koje proširuje moje horizonte i perspektivu.

Učim od znanstvenih eksperata koji rade u najsuvremenijim laboratorijama i stječem dragoceno znanje od profesionalaca – kako bi me pripremili za svijet rada.

phd-program-480
christopher-testimonial-480

Minhaal - Student, Nesternship, Nestlé Pakistan


Izazovno, inspirativno i transformativno, to su riječi kojima se definira moje iskustvo u Nestléu.

Rad na projektima uključivosti, brendiranja poslodavca i angažiranje mladih bili su prilika da se izbrusim kroz profesionalni i osobni rast. .

nesternship-india-pakistan2-480
nesternship-quote-minhaal-480