Sort by
Sort by

Od administrativnih poslova do lanca opskrbe, uvijek radimo na isti način. Ljudi u Nestlé su kooperativni, inovativni, uvijek u potrazi za izazovima i promjenama. Pronađite vašu iduću priliku u području karijere koja se uklapa u vašu budućnost.

Pronađite priliku u području karijere koja vam odgovara

Što rade naši timovi

 • Regeneracija generacije
  Na putu smo k regeneraciji. Već se radi na nekim od ovih poslova koji su od suštinske važnosti.
  regeneration-hub-linkbox-720
 • Nestlé Obećanje za vode
  Mi smo čuvari jedinstvenih vodnih resursa, pomažemo u zaštiti prirodnih akvifera i radimo u bliskom partnerstvu s drugima kako bismo omogućili da sigurna, čista vodu bude dostupna svima.
  nestle-waters-pledge-hub-linkbox-720
 • Naš put do neto nulte emisije
  Koristimo našu veličinu, razmjere i postignuća za rješavanje klimatskih promjena i za promjenu stanja stvari u mnogo čemu. Preobražavamo naše poslovanje i koristimo naše resurse kako bismo potaknuli promjene.
  linkbox-acting-climate-change
 • Radimo za budućnost bez otpada
  Ubrzavamo naše aktivnosti usmjerene na rješavanje problema plastičnog otpada i posvećeni smo tome da značajno promijenimo stanje stvari svuda gdje poslujemo.
  plastic-recycling-720
 • Nestléu ste potrebni VI, MLADI (YOUth)
  Odlučni smo u tome da pomognemo mladim ljudima da razviju svoje vještine kako bi mogli pronaći poslove koji ih ispunjavaju ili pokrenuti vlastiti biznis.
  nestle-needs-youth-720
 • Naše priče
  Svakoga dana dotičemo milijarde života. U našim je pričama sadržan dublji pogled na to kako Nestlé mijenja stanje stvari.
  PROČITAJ VIŠE
  stories2-720