Sort by
Sort by
 

Informacijske tehnologije

Mi upravljamo najvećom lepezom IT operacija u industriji robe široke potrošnje i provodimo digitalnu transformaciju u odgovarajućem opsegu. IT omogućava Nestléu da u pozitivnom smislu unosi promjene u život milijuna potrošača i kupaca diljem svijeta.

Koristimo strojno učenje i naprednu analitiku kako bismo proveli transformaciju u načinu korištenja podataka, mogućnostima e-trgovine, te kako bismo bolje uslužili naše kupce i unaprijedili mogućnosti 'industrije 4.0’ u lancu opskrbe i proizvodnji.

Tvrtka Nestlé koristi sve korporativne funkcije za isporuku IT proizvoda i rješenja koji određuju našu digitalnu transformaciju.

women-office-discussion-wide

Tražimo

Mi smo multikulturalni tim u kojemu vlada različitost, stoga tražimo ljude koji dijele naše vrijednosti: one koji su radoznali, inovativni, koji rado surađuju i gaje strast prema novim tehnologijama i posjeduju digitalnu spretnost.

Nadahnut će vas izazov da unaprjeđujete život potrošača  odgovornim korištenjem tehnologije. Ako želite ostvariti utjecaj, tada vašoj IT karijeri u   Nestléu više ništa neće stajati na putu.

Vaše radno mjesto u Nestlé IT odjelu u području sigurnosti i usklađenosti s propisima izravno utječe na to da se milijunima kupaca omogući uživanje našim proizvodima i poboljšati kvalitetu svojega života.

eugenio
Eugenio

 

Upoznajte one koji ’čine IT mogućim'