Sort by
Sort by

Teхнички работи и производство

Со 376 фабрики во над 80 земји, имаме силна производствена способност во сите области на нашиот бизнис. Во Техничките работи и производството во компанијата Nestlé можете да работите во Производство, Инженеринг, Безбедност на храна, здравје и животна средина, Извонредност на работењето, Регулаторни работи и Квалитет.  Ние сме тим отворен за соработка и различност, со силен фокус на безбедноста, квалитетот, одржливоста и извонредноста на производството.
regeneration-net-zero-dairy-farm-quality-check-wide

Бараме

Луѓе кои се посветени да дадат се од себе и кои имаат ентузијазам за работа со луѓе, нивниот раст и развој. Љубопитни сте и ги прифаќате новите технологии и постојано учите и придонесувате во сите области на бизнисот, низ сите географски области и функции. Вие ќе бидете тимски играч кој ги прифаќа основните вредности во областа на безбедноста, квалитетот, различноста и инклузијата.
careers-production-wide

Rad u mnogim funkcijama i umrežavanje omogućilo mi je da razumijem proces prehrambene industrije, od farme do vilice. Posjetila sam dobavljače i radila s timom za inovacije kako bih vidjela na koji način potrošaču omogućavaju ono što najviše želi.

Blair photo
Блер