Sort by
Sort by

Financije

Posvećeni smo postizanju vodećih financijskih performansi u industriji, čvrstom i zdravom financijskom upravljanju i usklađenosti sa financijskim politikama. Naš je cilj optimizacija rasta tvrtke Nestlé, gotovinskog tijeka i povrata od investicija. Ukratko, mi radimo na istinskim promjenama – u cilju stvaranja dugoročnih vrijednosti, i za dioničare i za društvo u cjelini.

Nudimo veliki izbor radnih mjesta u području financija, u rasponu od računovodstva do poreza, od mirovina do riznice, od troškova do revizije, i na tržištima i u zajedničkim centrima za pružanje usluga. Naši timovi osiguravaju planiranje i izvješćivanje, kao pomoć pri donošenju odluka , dok kontrolori u poslovnim jedinicama i pomoćnim funkcijama pomažu u postizanju boljih performansi u poslovanju i provođenju strategija.

Naši ljudi u području financija razlikuju se poput njihovih radnih mjesta – naime, lokalni financijski timovi pružaju podršku u 180+ zemalja, u kojima Nestlé prodaje svoje proizvode. Ova globalna mreža pruža vam velike mogućnosti za učenje i razvoj putem praktičnog iskustva stečenog na poslu ili na tečajevima u području financija i rukovođenja na Nestlé Akademiji za učenje. Vi određujete dinamiku kojom želite unaprijediti svoje vještine.

Učinite naš tim vašom sljedećom destinacijom u karijeri. Što god bilo u vašem fokusu, neće vam nedostajati izazova i možete biti sigurni da će vaše ideje i ekspertiza povećati našu konkurentnost.
careers-finance-wide

Tražimo

Oštroumne ljude s razumijevanjem poslovanja, s analitičkim vještinama i vještinama rješavanja problema, samopouzdanjem i energijom za obavljanje posla.

Ako posjedujete ove sposobnosti, uz najviše standarde integriteta, naš je tim pravo mjesto za vas.
careers-finance-wide-new

Mada moja dnevna rutina započinje ažuriranjem portfolija mog naloga, nakon čega se sve može promijeniti za tren. Većinu vremena provodim u rješavanju problema i pronalaženju uzroka njihove pojave, i to me baš ispunjava.

careers-finance-matthew-quote
Matthew