Sort by
Sort by

Ljudski resursi (HR)

Ljudi su ključ našega uspjeha. Naš HR sektor  podržava naših 270.000 zaposlenika kako bi nastavili unaprjeđivati našu organizaciju. Posao u HR omogućit će vam da  pridonesete boljoj budućnosti, bilo preko naših vodećih programa u industriji za podršku mladima, za postizanje različitosti, ravnopravnosti, uključivosti, i pripadanjem ili pružanjem pomoći u stvaranju zajedničke vrijednosti u svemu što radimo.

HR u Nestlé vam otvara mogućnosti u tri velika područja. Možete partnerski raditi s poslovnim menadžerima i pomagati im pri unaprjeđenju performansi preko ljudskih resursa. Možete našem timu donijeti vaše iskustvo u oblasti novačenja, razvoja ili drugim specijalističkim područjima HR. Također se možete pridružiti jednom od centara ekonomije obujma, što omogućava našim zaposlenicima ispunjenost njihovih osnovnih potreba kako bi se mogli usredotočiti na ono što najbolje rade.

careers-hr-discussion-wide2

Tražimo

Karijera u okviru Ljudskih resursa pruža mnogo zadovoljstva, ali i obiluje mnogim izazovima. Tražimo ljude koji razmišljaju strateški i koji mogu proaktivno graditi i upravljati partnerstvima u okviru grupe, kako bi nam pomogli  upravljati našim talentima. Kombiniranjem ekspertize s poslovnom pronicljivošću, bit ćete usmjereni prema ljudima i postati timski igrač koji nadahnjuje.

Moći ćete davati učinkovite savjete i upravljati odnosima, čime ćete osigurati  da imamo najbolji ljudski kapital , kako bi kompanija Nestlé bila jaka i konkurentna.

careers-office-discussion-wide3

U Nestléu sam gotovo pet godina, na upravljanju zapošljavanjem i razvojem studenata u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sada i u Kanadi. Volim Nestlé jer pruža mogućnosti za ispunjavanje vaših ambicija i ispunjava svoje vrijednosti; stvaranje pozitivne promjene na globalnoj razini.

careers-hr-lucy-quote
Lucy