Sort by
Sort by

Inženjering

Naši inženjeri pridonose poboljšanju procesa, strategiji poslovanja i proizvodnim projektima. Svojom ukupnom odgovornošću za naša osnovna sredstva, oni pomažu održavanju konkurentnosti, zaštiti i sigurnosti naših resursa. Naši inženjeri također upravljaju Nestléovim Programom za kapitalna ulaganja, vrijednim više milijardi CHF.

Inženjering u Nestléu obuhvaća digitalne operacije, osiguravanje primjene najboljih 4.0 tehnologija u industriji i njihovo integriranje u naša sredstva, radi optimizacije performansi. Inženjeri tvrtke Nestlé također imaju odgovornost prema okolišu, osiguranjem rješenja i tehnologija u područjima kao što su recikliranje plastike, obnovljiva energija, nulta emisija ugljika i oporaba vode
careers-engineering-wide

Tražimo

Inženjere čija su strast nove tehnologije i koji bi željeli postati dijelom putovanja kroz digitalne transformacije.

Bit ćete agilni, kreativni i usredotočeni na pronalazak rješenja, a posebno na pomaganje zelenije i održivije budućnosti. Prihvatit ćete različitost i uključivost te ćete radoznalo raditi na različitim kategorijama proizvoda, zemljopisnim područjima i sektorima.
office-discussion-wide4

Kao lider u području digitalne transformacije u jednoj od naših tvornica, pronalazim uzroke neučinkovitosti u našim procesima i utvrđujem potencijal koji imamo kako bi se mojim kolegama i radnicima u proizvodnji život učinio lakšim, tako što će im svakodnevni zadaci biti određeni samo jednim klikom.

careers-engineering-micky-quote
Mickey