Sort by
Sort by
 

Prodaja

Mi svakodnevno prodamo preko milijardu proizvoda, što je u 2020. godini za prodaju predstavljalo vrijednost od 84,3 milijarde CHF u 186 zemalja diljem svijeta.

Naši timovi u Prodaji i Komercijalnom razvoju postižu ovaj rezultat upravljajući kategorijama i kupcima, odnosima s kupcima, putevima do marketinških strategija, aktivnostima prodaje na terenu i lancima opskrbe usmjerenih prema kupcima. U svim ovim područjima usredotočeni smo na to da oduševimo naše potrošače i pomognemo im da vode sretniji i zdraviji  život.

Bez obzira želite li se usredotočiti na osmišljavanje strategija kategorija i inicijativa, davanje prijedloga za prodaju utemeljenih na činjenicama, upravljanje mrežama distribucije ili kupce i prodavaonice, mi posjedujemo tu širinu i opseg da možemo  ispuniti vaše ambicije u prodaji.

working-product

Tražimo

Potrebno je da sa sobom donesete postignute rezultate i želju za komercijalnim uspjehom u prodaji ili okruženju usmjerenog prema kupcima, zajedno sa pobjedničkim mentalitetom, samopouzdanjem, integritetom i energijom. Ako su kod vas  sposobnosti kombinirane s intelektualnom radoznalošću da pronađete nova rješenja i najvišim standardom integriteta, onda je ovo pravi tim za vas. Naći ćete se na radnom mjestu koje prihvaća različitost i inovacije i koje je posvećeno postizanju rezultata.

nestle-purina

To što smo u kontaktu s mnogo različitih ljudi iz raznih sredina, potiče nove ideje i postavlja izazov pred svakog od nas da budemo još bolji. Za mene, to znači prevođenje iskustva u pogledu trgovačkih marki u još relevantnije izvršenje u samim prodavaonicama.

simon
Simon