Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Thu, 05/24/2012 - 04:00

Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness

Nestlé Fitness bikini fit
Timsko natjecanje s bogatim nagradama, zumba i hula-hup radionice te savjeti fitness trenera i nutricionista očekuju sve one koji će se ove subote, 26.5., u popodnevnim satima naći na Jarunu gdje će se održati veliko događaje Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness.

Cilj ovog događaja je pokazati kako se uz pravilnu prehranu te jednostavne vježbe može doći do željene linije i pozitivnih promjena za vlastito tijelo, a sudionici će biti Mirna i Mario Valentić, Mario Petreković (Mr. FIT), nutricionistica dr. sc. Darija Vranešić Bender, Helena Lojen iz Zumba studija Thalia, predstavnici udruge Happy Hoop i mnogi drugi.

Na polivalentnom igralištu na malom Jarunskom jezeru bit će formiran Zdravi krug u kojem će sudionici moći naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti te se pritom i dobro zabaviti.
Mario Valentić bit će zadužen za trbušne mišiće, dok će svi prisutni kalorije moći trošiti na zabavnim radionicama zumbe i hula-hupa ili penjući se na umjetnu stijenu. Kako „Za bikini HIT, budi FIT“ predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam, dr.sc. Darija Vranešić Bender i tim vrhunskih nutricionista objasnit će važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponuditi savjete kako uravnotežiti prehranu te mjeriti indeks tjelesne mase, a svi prisutni moći će probati i razne ukusne voćne koktele pripremljene s Nestlé Fitness žitaricama.

Svi zainteresirani mogu se i aktivno uključiti u ovo događanje te na Facebook stranici Nestlé Fitness žitarica (www.facebook.com/Fitnesszitarice) prijaviti svoj tim za natjecanje u kojem ih očekuju poklon bonovi za kupnju bikinija i ostale vrijedne nagrade.

Više informacija o događanju „Za bikini HIT, budi FIT“ i cjelokupnoj kampanji dostupno je na Facebook stranici www.facebook.com/Fitnesszitarice.
Article Type