Sort by
Sort by

Započnite vaše putovanje u Nestlé-u

careers-recruitment-journey-artice-header

Želimo da vaše putovanje u vezi s aplikacijom za posao u Nestléu protekne što je moguće lakše i jednostavnije.

Aplikacija

1 – Pronađite vašu poziciju i aplicirajte

Postavljamo sve naše prilike za zapošljavanje ovde na Nestléovim mrežnim stranicama za karijere. Ako pronađete poziciju koja odgovara vašim interesima i iskustvu, to je mjesto gdje počinje vaše putovanje. Kreirajte račun na našoj mrežnoj stranici i možete krenuti na put.

magnifying-glass

Skrining za CV/biografiju

2 – Podijelite vaše pristupne podatke

Vaš CV ili životopis je vaša prilika da predstavite vaše najbolje profesionalno ja i u kojoj mjeri odgovarate za poziciju za koju aplicirate. Pored toga što ćete nam navesti vaše iskustvo i kvalifikacije za posao, trebate predstaviti i tijek vaše karijere, zašto ste donijeli neke odluke i šta ste time postigli.

Prvi razgovor

3 – Razgovarajte s regruterom

Ako tim koji je zadužen za zapošljavanje smatra da ste dobar kandidat za posao za koji ste aplicirali, oni će stupiti u kontakt s vama za prvi razgovor. To je razgovor osmišljen tako da vam pomogne da razumijete svoje interese, iskustvo i motivaciju, i to je mogućnost za detaljnije upoznavanje s poslom za koji aplicirate.

phone

Intervju za posao sa menadžerom

4 – Upoznajte se s menadžerom

Sljedeća faza će vjerojatno biti razgovor, bilo online ili licem u lice, s menadžerom koji vas zapošljava na to radno mjesto. Ovdje će se vidjeti kako se uklapate u odjel i na radno mjesto. Također ćete dobiti priliku saznati nešto više o Nestléu iznutra.

Evaluacija

5 – Pokažite vaše vještine i preferencije

Za neka radna mjesta koristimo evaluacije kako bismo vas bolje upoznali. To može obuhvatati vaše kognitivne sposobnosti, kao što je numeričko i logičko razmišljanje, ili vam može pomoći da razumijete vaše preferencije u učenju, prirodne prednosti i aspiracije. Ovisno o radnom mjestu, mogu vas također zamoliti da izradite studiju slučaja ili prođete praktični test. Priroda i tajming evaluacije će se razlikovati ovisno o poslu za koji aplicirate, i to će vam se prethodno jasno objasniti.

tick

Završni razgovor

6 – Upoznajte se s širim timom

Poziv na ovaj razgovor znači da ste uspješno prošli sve faze do tada. Mi okupljamo različite zainteresirane strane kako bismo sa sigurnošću utvrdili da ste najbolji kandidat za to radno mjesto – možda ćete upoznati tim s kojim ćete raditi. To je prilika za vas da upoznate više ljudi iz tvrtke Nestlé – i da budete sigurni odgovaramo li mi vama .

Ponuda

7 – Vrijeme je za slavlje!

Čestitamo! Radujemo se što ste postali dio Nestlé tima. Ubrzo ćete dobiti pobliže podatke o ponudi koja će vam poslužiti kao vodič za otpočinjanje procesa stupanja u radni odnos, tako da možete glatko prijeći na svoj novi posao.

confetti

 

Mada se može malo razlikovati ovisno o radnom mjestu i gdje se nalazi, vaš proces vjerojatno obuhvaća faze navedene na ovoj stranici.

Savjeti

 • Obavite istraživanje
  Trebate razumjeti tko smo mi i za što se zalažemo i saznajte što više o funkcionalnom području i dijelu poslovanja za koji ste zainteresirani.
 • Apliciranje
  Prilagodite vaš CV/životopis konkretnom radnom mjestu za koje aplicirate. Pokažite vaše prednosti i postignuća koji objašnjavaju kako će vas učiniti uspješnim na tom radnom mjestu. Ako imate profil na društvenim mrežama, proverite je li ažuriran i odražava li tko ste vi.
 • Razgovori
  Ohrabrujemo vas da prethodno razgovarate sa svojim regruterom kako biste obezbedili da se osećate ugodno i samouvjereno kada je u pitanju razgovor.
  Budite ono što jeste
  Želimo vas upoznato baš onakvim kakvi jeste. Što ste otvoreniji i izravniji, to bolje.
  Odredite što je to što vas defira
  Što ćete donijeti Nestléu? Razmislite o svojim vještinama, koje su vaše prednosti i kako ćete dodati vrijednost našem timu.
  Imajte vjere u sebe
  Mi tražimo najbolje. Ako smatrate da imate iskustvo i vještine koji su nam potrebni, želimo se upoznati s vama.