Sort by
Sort by

Nestlé brendovi za zdraviji život

Nestle brendovi - Maggi Super Juha


 

Koristeći vlastite brendove i vođen svrhom poboljšanja kvalitete života, Nestlé se trudi omogućiti zdraviji život svojim potrošačima. Smanjenjem udjela natrija, šećera i zasićenih masti te dodavanjem zdravih sastojaka, poput žitarica ili povrća, u svojim proizvodima povećava udio mikronutrijenata te koristi razne marketinške aktivnosti za promociju zdrave kuhinje, zdravog konzumiranja hrane i načina života. 
 

MAGGI prenosi obiteljima kvalitetu domaće kuhinje 

MAGGI milijunima obitelji pomaže s pripremom ukusnih, uravnoteženih obroka. Istraživanja su pokazala da, kod djece koja sudjeluju u procesu kuhanja s roditeljima, postoji veća mogućnost konzumiranja hrane koju inače odbijaju, kao što je povrće. MAGGI razumije moć domaće kuhinje te potiče obitelji u svakodnevnoj pripremi ukusnih i uravnoteženih obroka od svježih sastojaka. Bogati zdravim sastojcima, Nestlé proizvodi dostupni su na tržištima više od 150 zemalja.  
 

Nestlé žitarice za kvalitetniji doručak 

Obitelji diljem svijeta uživaju u uravnoteženom doručku zahvaljujući Nestlé žitaricama. Istraživanja pokazuju manjak cjelovitih žitarica u prehrani djece, koja često preskaču zdravi doručak. Kompanija Nestlé vjeruje kako je upravo doručak temelj za dobar početak dana i zdraviju budućnost. U proizvodima za djecu Nestlé stavlja naglasak na cjelovite žitarice, od kojih većina sadrži najmanje sedam vitamina i dva minerala. Pružajući dodatne upute o veličini porcija i kombiniranju hrane, Nestlé roditeljima daje dodatnu potporu u pripremi uravnoteženog doručka. 
 

Cerelac za uravnoteženu prehranu djece 

Čak 40 posto svjetske djece predškolskog uzrasta boluje od anemije, zato su Cerelac žitarice za dojenčad pune ključnih mikronutrijenata (željezo, cink, vitamin A i vitamin C). Cerelac je prigodna nadohrana za dojenčad od šest mjeseci starosti, kada majčino mlijeko prestaje ispunjavati potrebe djeteta u razvoju. Novija istraživanja u Indiji pokazuju manji rizik od anemije, uzrokovane nedostatkom željeza, kod djece koja se hrane cjelovitim žitaricama.