Sort by
Sort by

Nestlé je lansirao prvu digitalnu kuharicu Vrtim Zdravi Film, nastalu u suradnji s roditeljima, profesorima i osnovnoškolcima. Stvaranju jedinstvene kuharice pridružile su se i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, gastro blogerice Željka Macan i Tanja Pastuović Klaić te chefica Nastasja Chiara Petrić

Cilj joj je pokazati kako na jednostavan način pripremiti uravnotežene obroke od jutra do večeri, uz aktivno uključivanje djece u zajedničke aktivnosti u kuhinji. Uključite vašu djecu u cijeli proces - od dogovaranja jelovnika, kupovine namirnica, njihove pripreme, pranja, rezuckanja pa sve do postavljanja stola za vaš obiteljski obrok i pranja posuđa. 

Recepti su pristigli iz svih krajeva Hrvatske, a vrijeme pripreme većine njih je trideset minuta. Prava su riznica ideja za uravnotežene obroke, ali i inspiracija i poticaj da svi članovi obitelji sudjeluju u kuhanju i zajedničkom blagovanju. 

Jednostavnim klikom na ovu šaroliku kuharicu moći ćete preuzeti set od 40 recepata, u kojima ćete pronaći i vrijedne savjete Nestlé regionalne nutricionistice. 

Dobar tek!

nestle kuharica vrtim zdravi film