Sort by
Sort by

Nestlé Summer's Cool edukacija za studente iz Hrvatske

nestleova summer cool edukacija

 

Jedna od glavnih odgovornosti kompanije Nestlé, kao svjetskog lidera u proizvodnji hrane i pića, je ulaganje u mlade nade na tržištu rada. Upravo mladi su ključ izgradnje modernog poslovanja i pokretanja promjena unutar kompanije Nestlé.

Nestlé Summer's Cool međunarodni je edukativni program za studente iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunjske i Bugarske. Ovaj trodnevni program mladima iz regije pruža mogućnost učenja od Nestlé stručnjaka iz područja prodaje, nabave, marketinga, e-poslovanja te komunikacija, kao i vještine vođenja, samosvijesti, komunikacije, fleksibilnosti, emocionalne inteligencije i kritičkog razmišljanja.

Nestlé Summer's Cool praksa plaćeni je program, po čijem završetku svi polaznici dobivaju certifikat. Posebnu vrijednost edukaciji daje i prilika mladima da, kroz praksu, naučeno primijene u formalnom obrazovanju.

Učenje i praksa u međunarodnom okruženju iznimno su važni - oni na realan način pripremaju mlade za buduće zaposlenje te im pružaju mogućnost demonstracije vještina izvan lokalnog tržišta, što pozitivno utječe na njihovo samopouzdanje i hrabrost. Također, ona pomaže svim polaznicima da bolje definiraju željeni smjer karijernog kretanja, vrstu kompanije te korporativnu kulturu u kojoj žele raditi. Osim toga, program Nestlé Summer's Cool osobama koje tek stupaju na tržište rada iz prve ruke pruža jedinstvenu priliku učenja o pravilima ponašanja i komunikacije na radnom mjestu.

Nestlé Summer's Cool jedan je od projekata Svjetskog Saveza za Mlade, koji je kompanija Nestlé osnovala 2019. godine, uz podršku još 20 multinacionalnih kompanija. Prvobitni plan inicijative bio je pomoći šest milijuna mladih u zapošljavanju i stjecanju potrebnih vještina koje će povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada. No rad Saveza nadmašio je sva očekivanja, podržavši više od 10 milijuna mladih ljudi.