Sort results by
Sort results by

Nestlé Summer's Cool edukacija za studente iz Hrvatske

nestleova summer cool edukacija


Nestlé Summer's Cool međunarodni je edukativni program za studente iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunjske i Bugarske. U okviru programa mladi imaju priliku tijekom tri tjedna učiti od Nestlé stručnjaka iz područja prodaje, nabave, marketinga, e-poslovanja te komunikacija, kao i vještine vođenja, samosvijesti, komunikacije, fleksibilnosti, emocionalne inteligencije i kritičkog razmišljanja.

Praksa je plaćena i studenti dobivaju certifikat prilikom uspješnog završavanja programa. Posebnu vrijednost edukaciji daje i prilika mladima da kroz praksu primijene naučeno u formalnom obrazovanju.

Učenje i praksa u međunarodnom okruženju iznimno su važni - oni na realan način pripremaju mlade za buduće zaposlenje, daju im mogućnost da svoje vještine pokažu izvan lokalnog tržišta, što pozitivno utječe na njihovo samopouzdanje i hrabrost. Također, tako mladi mogu bolje definirati željeni smjer karijere, tip kompanije i kulture u kojoj žele raditi. Osim toga, programi kao što su Nestlé Summer's Cool daju priliku mladima da osjete korporativnu kulturu, način rada, ponašanja i komuniciranja u organizaciji.

Summer's Cool jedan je od projekata Svjetskog Saveza za Mlade, koji je Nestlé osnovao 2019. godine, uz 20 drugih multinacionalnih kompanija. Dok je prvobitni plan inicijative bio pomoći 6 milijuna mladih u zapošljavanju i dobivanju potrebnih vještina kako bi bili konkurenti na tržištu rada, Savez je nadmašio sva očekivanja, podržavajući više od 10 milijuna mladih ljudi. Do 2022. godine, Savezu je cilj pomoći 15 milijuna mladih.