Sort by
Sort by

Naša briga za uravnoteženu budućnost djece pomogla nam je da stvorimo raznovrsni asortiman proizvoda da se zadovolje prehrambene potrebe beba od prvih mjeseci života. Stoga asortiman proizvoda Nestlé Baby uključuje i formule mlijeka u prahu i različite vrste hrane za bebe

 

Logo Mliječna formula za dojenčad, od rođenja do 1. godine

Mliječna formula za dojenčad, od rođenja do 1. godine

Logo Nestlé NAN Comfortis 3

Nestlé NAN Comfortis  

Nestlé NAN Optipro 3&4

Nestlé NAN® OPTIPRO® 

 

Gerber Organic for Baby logotip

Nestlé Gerber® Organic

Logo Nestlé Yogolino

Nestlé Yogolino

Jeste li znali da će prvih 1000 dana biti odlučujuće za vaše dijete? Od imena koje će dobiti do prehrambenih navika i načina na koji ćete ga hraniti, sve će ga to obilježiti.

Pročitajte na www.nestlebabyandme.hr sve što smo pripremili za vas kako biste bili pripremljen i informiran roditelj.

Podrška tijekom trudnoće

Trudnoća tjedan po tjedan

Želite li znati što vas čeka? Koje ćete simptome imati i kako se mališan razvija u vašem trbuhu? Doznajte sve o razvoju svoje bebe tijekom trudnoće tjedan po tjedan.

Za vas smo pripremili korisne članke i aplikacije na www.nestlebabyandme.hr

Pomozite vašem dijetetu da otkrije novu hranu

Doznajte na www.nestlebabyandme.hr koja je dječja hrana i kada prikladna za uključivanje u plan razvoja vašega djeteta. Čitajte također i o prednostima svake pojedinačne vrste hrane, bez obzira na to radi li se povrću, voću, žitaricama ili mesu.

Trudna žena
Beba uzima zalogaj hrane
Majka i otac grle bebu

Najčešća pitanja i savjeti o dječjoj hrani

Prije svega, hvala vam na interesu. NAN mlijeka možete kupiti u svim većim trgovačkim lancima i drogerijama (Konzum, Spar, Lidl, Plodine, dm, Bipa, Mueller…).

Trenutno nemamo promotivne uzorke niti poklone za bebe koje bismo vam mogli poslati, ali vas svakako pozivamo da nas i dalje pratite na Facebook stranici, jer često organiziramo nagradne natječaje u kojima možete osvojiti lijepe nagrade.

Proizvod ne možete direktno kupiti od nas, ali molimo vas da kontaktirate naš besplatni Info telefon za potrošače 0800 600 604, pa će vam kolege pronaći najbliže prodajno mjesto u (grad).

Nestlé Adriatic preporučuje maloprodajne cijene za svoje proizvode, no nema nikakav utjecaj na njihovo formiranje u maloprodaji što je isključivo samostalna odluka pojedinog trgovca pa se cijene mogu razlikovati. Molimo vas da točnu i konačnu informaciju o cijeni provjerite kod željenog trgovca.

Preporučamo da pripremljeni NAN bebica konzumira u roku od sat vremena.

Ako Vam budu potrebne dodatne informacije oko naših proizvoda, pozivamo vas da nam se javite na besplatni Info telefon za potrošače 0800 600 604, radnim danom od 8:30 do 16:30, rado ćemo vam pomoći.

Proizvod je nakon otvaranja potrebno čuvati na suhom i hladnom mjestu, međutim, frižider je prehladno mjesto. Bitno je da proizvod nije na direktnoj svjetlosti koja bi dodatno zagrijavala limenku, što znači da će ormarić u kuhinji biti dobar izbor, ako u kuhinji nije prevruće. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nam se javite, rado ćemo vam pomoći.

Temeljem strateške odluke o fokusu na mliječne formule za dojenčad, odlučili smo prekinuti distribuciju ovih proizvoda te više nisu dio našeg asortimana.

U slučaju da imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na besplatni Info telefon za potrošače 0800 600 604, radnim danom od 8:00 do 18:00, rado ćemo vam pomoći.

Proizvodi Nestlé Beba i NAN su Nestlé brendovi. Brend Nestlé Beba za hrvatsko tržište distribuira njemačka trgovina Müller te Nestlé Adriatic ne upravlja recepturom navedenog proizvoda.

NAN proizvode za hrvatsko tržište distribuira direktno tvrtka Nestlé Adriatic koja osigurava da je proizvod u skladu sa svim lokalnim zakonskim regulativama.

Navedeni proizvod distribuira se na tržišta diljem Europe, poput tržišta Mađarske, Poljske i Grčke, gdje se navedeni proizvod može pronaći u jednakom sastavu kao i proizvod koji možete kupiti u Hrvatskoj. Sastav proizvoda se usklađuje s europskim zakonima i regulativom, te odražavaju visoke standarde kvalitete i sigurnost.