Bez obzira imate li dugogodišnje radno iskustvo ili ste tek diplomirali, imate mogućnost zaposlenja u tvrtki Nestlé. Ovdje pretražite radna mjesta.
Španjolski omlet
Bogat kasni doručak za lijene vikende - španjolski omlet!
- BROJ PORCIJA: 3-4
- VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
- TEŽINA: lagano
Popis sastojaka
- 2 žličice maslinovog ulja
- 1 žličica neslanog maslaca
- 500g krumpira
- 1 glavica luka
- 1 velika narančasta paprika, babura
- 1 žličica mljevenog češnjaka
- 1 žličica soli
- ½ žličice mljevenog papra
- 8 velikih jaja
- 2 žličice sjeckanog peršina
- majoneza THOMY Delight
Kako se priprema španjolski omlet?
- Ulje i maslac zagrijte na velikoj tavi, na umjereno jakoj vatri.
- Krumpir dinstajte šest minuta, uz povremeno miješanje, dok ne dobije lagano zlatnu nijansu.
- Dodajte luk, papriku, češnjak, sol i papar te sve pažljivo promiješajte.
- Kuhajte tri minute, dok luk ne postane proziran.
- U velikoj posudi umutite jaja, sol i papar te umiješajte peršin.
- Dobivenu smjesu prelijte preko krumpira te kuhajte na umjerenoj temperaturi, sve dok se jaja ne učvrste oko rubova (otprilike šest minuta).
- Potom rubove omleta opustite špatulom.
- Kada je gotov, španjolski omlet prelijte majonezom THOMY delight, narežite na kriške i servirajte dok je vruć.
Ukoliko pazite na unos masnoća, smanjite količinu, koristeći samo ulje, bez dodatka maslaca i na taj način uživajte u španjolskom omletu.
Za više informacija pratite Nestlé na Facebooku.