Sort by
Sort by

Nagradna igra „#VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane“

Nagradna igra „#VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane“

 

#VišeLJubaviManjeOtpadaOdHrane

 1. Planirajte kupovinu
 2. Upoznajte se sa svojim zamrzivačem
 3. Naučite sve o datumima isteka roka trajanja
 4. Čuvajte hranu na pravom mjestu
 5. Kuhajte više od jednog obroka
 6. Kontrola porcija
 7. Trebate znati što imate u frižderu
 8. Donirajte bankama hrane
 9. Napravite kompost od ostataka hrane
 10. Vodite evidenciju svog prehrambenog otpada

Saznajte više na sljedećem linku:
Prehrana | Prestanite bacati hranu | Nestlé Hrvatska (nestle.hr)
 

KLASA: UP/I-460-02/23-01/63
URBROJ:513-07-21-01-23-2
Zagreb 17. veljače 2023.

Članak 1. Priređivač

Nestlé Adriatic društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, 10 010 Zagreb, OIB: 00183562417 (dalje u tekstu: Priređivač) priređuje nagradnu igru na području Hrvatske koja je ograničena na trgovački lanac Konzum.

Članak 2. Svrha

Svrha nagradne igre je promidžba Nestlé proizvoda navedenih u članku 4. ovih Pravila u trgovačkom lancu Konzum.

Članak 3. Trajanje

Nagradna igra započinje 02. ožujka 2023. godine i traje do 02. travnja 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Članak 4. Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, NESTLÉ L’ATELIER, NESVITA, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak (u daljnjem tekstu: Proizvodi).

Članak 5. Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u članku 4., u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i i prijaviti se na jedan od načina:

1.    Poslati SMS sa sljedećim podacima:

NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (npr. NESTLE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb )

Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

2.    Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Sudionik prijavom na jedan od gornjih načina (slanjem SMS-a ili ispunjavanjem Internet obrasca) ulazi u nagradno izvlačenje koje će se odvijati kako je navedeno u članku 7. ovih Pravila te koje daje priliku osvojiti jednu od nagrada (navedeno u članku 6. Pravila).

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Članak 6. Nagradni fond

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 18.307,94 € / 137.941,02 kn (PDV uključen).

Nagradni fond uključuje:

1.    Glavna nagrada: 1 x IKEA poklon kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000,00 € / 75.345,00 kn . Kartica će biti iskoristiva u roku od 12 mjeseci od izdavanja.

2.    Ostale nagrade:

 • 5 x jedan (1) Lava set guseno posuđe i jedna (1) NESTLÉ „Vrtim zdravi film“  kuharica (Lava set gusenog posuđa i kuharica „Vrtim zdravi film“  u pojedinačnom paketu vrijednosti 744,98 € / 5.613,06 kn, ukupno 3.733,65 € / 28.131,17 kn, PDV uključen)
 • 10 x jedan (1) Tefal električni ekspres lonac Turbo Cuisine i jedna (1) NESTLÉ „Vrtim zdravi film“  kuharica (Tefal električni ekspres lonac Turbo Cuisine i kuharica „Vrtim zdravi film“ u pojedinačnom paketu vrijednosti 185,68 € / 1.399,00 kn, ukupno 1.874,30 € / 14.121,70 kn, PDV uključen)
 • 18 x jedan (1) KONZUM poklon bon od 150,00 € / 1.130,18 kn ( 18 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 150,00 € / 1.130,18 kn – ukupno 2.700,00 € / 20.343,15 kn, PDV uključen)

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Sve nagrade uključuju porez na dodanu vrijednost kojeg plaća Priređivač. Fotografije svih nagrada na svim promotivnim materijalima su simbolične i služe samo za informativne svrhe.

Članak 7. Nagradno izvlačenje

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 07. travnja 2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 02. ožujka do 02. travnja 2023. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Prvo će se izvući 1 dobitnik nagrade IKEA poklon kartice u vrijednosti 10.000,00 € / 75.345,00 kn , zatim 5 dobitnika Lava seta gusenog posuđa i NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ kuharica, nakon toga 10 dobitnika Tefal električnih ekspres lonaca Turbo Cuisine i NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ kuharice, te 18 dobitnika jedne Konzum poklon kartice u vrijednosti od 150,00 € / 1.130,18 kn.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Sve nagrade će biti izvučene i podijeljene pravovaljanim sudionicima, odnosno dobitnicima. Valjanim sudionikom se smatra osoba koja je kupila proizvod uključen u nagradnu igru u periodu trajanja nagradne igre i za to ima dokaz u obliku valjanog originalnog računa koje je izdao Konzum trgovački lanac te poslala valjanu SMS prijavu ili prijavu putem internet obrasca u predviđenom periodu.

Javno izvlačenje dobitnika nagrada odvija se prema gore navedenom rasporedu u sjedištu Priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru Priređivača. Izvlačenju dobitnika nagrada prisustvovat će javni bilježnik.

O izvlačenju će biti sastavljen zasebni zapisnik koji sadrži: mjesto i vrijeme izvlačenja, klasu i urudžbeni broj, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv elektroničkog ili drugog javnog medija u kojem su pravila nagradne igre objavljena, imena i prezimena i adrese članova komisije, način izvlačenja dobitnika, ime i prezime i adresu dobitnika te naziv i vrijednost nagrade pojedinog dobitnika.

Zapisnik koji potpisuju svi članovi komisije Priređivač dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Članak 8. Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od osam (8) dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam (8) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i Priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

U slučaju da dobitnik iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, istu će Priređivač predati trećoj osobi koja na temelju specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika preuzima nagradu u ime i za račun dobitnika. Maloljetnici mogu osobno primiti nagradu samo u prisutnosti svog zakonitog zastupnika.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 (osam) dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 9. Obrada osobnih podataka

Sudionik u nagradnoj igri sudjelovanjem odnosno  slanjem SMS poruke potvrđuje da je upoznat sa Pravilima i uvjetima prikupljanja i obrade njegovih osobnih podataka te daje privolu za isto. Priređivač nagradne igre će za potrebe sudjelovanja u nagradnoj igri od Sudionika prikupljati Ime i prezime, adresa, mjesto stanovanja, broj telefona. Svi podaci o Sudioniku koji se prikupe tijekom nagradne igre isključivo se koriste u svrhu provođenja i realizacije iste. Priređivač će od dobitnika prikupiti i dodatne podatke: kopija osobne iskaznice s vidljivim brojem osobne iskaznice te njenim datumom i mjestom izdavanja, OIB, datum rođenja kako bi osvojenu nagradu mogao uručiti dobitniku. Osobni podaci sudionika čuvaju se najduže 2 mjeseca od završetka Nagradne igre, poslije čega se trajno brišu. Osobni podaci dobitnika čuvaju se u skladu sa važećim zakonskim propisima, a najduže 6 godina. Priređivač će ime, prezime i grad dobitnika objaviti u medijima po svom izboru bez vremenskog i prostornog ograničenja. Osobne podatke sudionika i dobitnika u ime Priređivača će obrađivati Agencija (New Level d.o.o., Badalićeva 31, Zagreb, Hrvatska, OIB 99200431992) koja pomaže Priređivaču u realiziranju Natječaja, na osnovu ugovora koji je zaključen između Priređivača i Agencije. Osobni podaci sudionika nagradne igre neće se prosljeđivati trećim osobama, izuzev za potrebe dostave nagrade pružatelju poštanske usluge,Ministarstvu financija RH, Agenciji koja će u ime Priređivača vršiti slanje nagrada dobitnicima te tvrtki PBZ Card d.o.o. u svrhu izdavanja nagradne kartice.

Priređivač će poduzeti sve potrebne korake u organizacijskom i tehničkom smislu kako bi zaštitio osobne podatke Sudionika u skladu sa važećom regulativom. Priređivač može osobne podatke Sudionika prenositi u okviru Nestlé grupe. Smatra se da je Sudionik slanjem prijave na nagradnu igru obaviješten o prikupljanju i obradi njegovih osobnih podataka u skladu sa važećim propisima. Sudionik je slobodan u svakom trenutku tražiti od Priređivača da prestane sa obradom njegovih osobnih podataka slanjem maila na [email protected] i prihvaća da takvo uskraćivanje može rezultirati nemogućnošću sudjelovanja u Nagradnoj igri. Pored toga, pravo na pristup podacima, ispravak podataka, brisanje i ograničenje obrade ili prenosivost podataka ostvaruje se podnošenjem pisanog zahtjeva na e-mail adresu Priređivača nagradne igre [email protected] ili [email protected]. Prigovor na obradu podataka može se uputiti nadležnom tijelu - Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Sudionik je dužan prilikom davanja podataka dati istinite, točne i potpune kontakt podatke o sebi. Sudionik je suglasan da ga Priređivač kontaktira koristeći njegove kontakt podatke. U slučaju nedostupnosti Sudionika iz bilo kojeg razloga, uključujući netočne podatke ili nemogućnost uspostavljanja kontakta, postupiti će se u skladu sa odredbom člana 8 Pravila.

Članak 10. Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne i nepotpune SMS poruke i prijave putem internet obrasca nevažeće su i ne daju pošiljatelju pravo ni na kakvu nagradu. Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od količine navedene u ovim Pravilima. Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene poruke.

Članak 11. Objava

Pravila nagradne igre Priređivač će objaviti na web adresi www.nestle.hr prije početka nagradne igre. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradne igre, nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12. Prekid nagradne igre

Nagradna igra se prekida u slučaju nastupanja više sile o čemu će sudionici biti obaviješteni putem web stranice www.nestle.hr. Pod višom silom podrazumijeva se nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 13. Valjanost pravila

Ova pravila primjenjuju se nakon što Ministarstvo financija RH na njih izda odobrenje, a vrijede sve do završetka nagradne igre i isporuke nagrada dobitnicima.

 

Priređivač:

Laurentiu-Florin Dimitriu, član uprave

Nestlé Adriatic d.o.o.

Nagrada: IKEA poklon kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000,00 € / 75.345,00 kn

 • Zlatica Šladarec, Dugo Selo

Nagrada: Lava set guseno posuđe i NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ kuharica vrijednosti 744,98 € / 5.613,06 kn

 • Martina Bašćevan, Zagreb
 • Srećko Majić, Slavonski Brod
 • Jasminka Lavrenčić, Zagreb
 • Saša Vojvodić, Viškovo
 • Renato Smolić, Kaštel Lukšić

Nagrada: Tefal električni ekspres lonac Turbo Cuisine i NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ kuharica vrijednosti 185,68 € / 1.399,00 kn

 • Andrea Vrkljan, Gospić
 • Robert Maljković, Kupinečki Kraljevec
 • Dunja Narančić, Nova Gradiška
 • Ivica Šoda, Slatine
 • Slobodanka Deus, Samobor
 • Tanja Talaja, Osijek
 • Dragica Periškić, Vinkovci
 • Katica Oršolić, Karlovac
 • Mineta Ćehić, Velika Gorica
 • Igor Paramin, Sisak

Nagrada: KONZUM poklon bon od 150,00 € / 1.130,18 kn

 • Josip Klapač, Marija Bistrica
 • Karla Večerina, Rijeka
 • Krunoslava Kregar, Novi Zagreb
 • Iva Krečak, Zagreb
 • Andrea Marđetko, Goričan
 • Draga Srnec, Mursko Središće
 • Ana Bujan, Zagreb
 • Sanja Zuber, Vukovar
 • Marijana Berečić, Zelčin
 • Mirjana Okić, Prelog
 • Livio Racane, Zagreb
 • Sasa Bašćevan, Zagreb
 • Mirjana Gardijan, Zadar
 • Zvjezdana Puškarić Vidak, Virovitica
 • Mladen Crnički, Zaprešić
 • Ana Blažević Simić, Zagreb
 • Marija Dorbola, Sisak
 • Ivan Berić, Novska