STARBUCKS® stigao u Hrvatsku!

Od sada uživajte u STARBUCKS® kavi kod kuće

Starbucks

S dolaskom jeseni sve više vremena provodimo u svom domu, pa će sve ljubitelje kave razveseliti vijest da je STARBUCKS® stigao u Hrvatsku. STARBUCKS® je prisutan s asortimanom za uživanje u kavi kod kuće, a koji sadrži šest originalnih okusa - tri espresso okusa i tri mliječna napitka. STARBUCKS® by NESCAFÉ® Dolce Gusto® je prikladan za aparate NESCAFÉ® Dolce Gusto® .

Svako zrno kave treba jedinstvenu ravnotežu temperature i vremena kako bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i okusa. U svijetu kave razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) - lagano i blaga, medium roast (srednje pržena) - blaga i uravnotežena i dark roast (jako pržena) – punog okusa i moćna.

STARBUCKS® BLONDE Espresso Roast mekog i blagog ukusa, najblaža je pržena mješavina za espresso. STARBUCKS® Single origin Colombia je 100% kolumbijska kava zaokružene teksture, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. STARBUCKS® Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе, „srce“ je ručno pripremljene kave s mlijekom.

 

STARBUCKS

Ako više volite napitke s mlijekom, odaberite bogati STARBUCKS® Cappuccino, savršeno poznatog okusa iz naših kafića, blagi i kremasti STARBUCKS® Latte Macchiato ili se prepustite savršenstvu okusa mlijeka i karamele u STARBUCKS® Latte Macchiato Caramel kavi.

STARBUCKS® nastavlja globalnu težnju kompanije za 100% nabavom kave etičnog podrijetla u suradnji s organizacijom za zaštitu okoliša Conservation International.

Sve kapsule kave pakirane su u kutiji od 12 komada, a mogu se naći u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Više informacija možete pronaći na Instagram Starbucks At Home Hrvatska i Facebook Starbuckcs At Home Hrvatska, Starbucksathome.com/hr stranicama.

Zagreb, 14. listopada 2020.