Sort by
Sort by

Prijave za posao u kompaniji Nestlé i ljudski resursi

ljudski resursi

 

Kako se prijaviti za posao u kompaniji Nestlé?

Na odjeljku “Karijere” službene web stranice Nestlé Adriatic možete pronaći više informacija o zapošljavanju, edukacijama i radnim mjestima.

Steknite iskustvo rada u kompaniji koja je svjetski lider u proizvodnji hrane i pića. Nestlé svojim zaposlenicima nudi jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj u jednom od dvanaest područja djelatnosti: administraciji, financijama, IT-u, inženjeringu, istraživanju i razvoju, komunikacijama, ljudskim resursima, marketingu, opskrbnom lancu i nabavi, pravnom odjelu, prodaji ili tehničkoj službi i proizvodnji.

Nestlé se posebno ponosi svojim politikama za poticanje raznolikosti i uključivosti na radnom mjestu kroz tri područja: kulturu, društvo i inovacije. Kompanija Nestlé zapošljava kompetentne i motivirane ljude te promiče jednakost spolova, kulturnu agilnost, osnaživanje različitih generacija i osoba s različitim sposobnostima, osnaživanje LGBTQIA+ zajednice, zajedničko vodstvo te ruši stereotipe, surađujući sa svojim zaposlenicima!

Kroz program prakse za mlade ,”Nestlé Needs YOUth”, Nestlé je predan njegovanju talenta, energije i snova mladih, s ciljem stvaranja održive budućnosti. Ulaganje u mlade ključno je za uspješne, otporne zajednice te pomaže u izgradnji poslovanja. Mladi su pokretači promjena kompanije Nestlé i oni koji je održavaju dinamičnom i konkurentnom! Putem svojih programa, kompanija Nestlé dosad je pomogla pripremiti stotine tisuća mladih za rad, obučila i podržala više od četiri milijuna poljoprivrednika te pomogla dva milijuna žena pri razvijanju poslovnih vještina.

Klikom na odgovarajuću poveznicu prijavite se na natječaje za različita radna mjesta u kompaniji Nestlé ili pošaljite otvorenu molbu za posao putem adrese elektroničke pošte: [email protected].