URUČENA GLAVNA NAGRADA IGRE „PIJEM NESCAFÉ 3u1 I U NOVU BUBU SJEDAM“

To Press Releases listZagreb,svi 16, 2012

VW Buba, glavna nagrada nagradne igre „Pijem NESCAFÉ 3u1 i u novu Bubu sjedam“,  uručena je jučer Ervinu Kenjerešu u prostoru Porsche auto salona. Ključeve crvene VW Bube dobitniku je uručila Dijana Maglov iz Regionalnog odjela marketinga Divizije pića tvrtke Nestlé Adriatic.

„Često igram nagradne igre, no ovo je prvi puta da sam osvojio ovako vrijednu nagradu“,  izjavio je oduševljeni dobitnik koji će se Rovinjem sada voziti crvenom Bubom.

„NESCAFÉ će i ubuduće nastavljati nagrađivati svoje vjerne potrošače kroz promotivne aktivnosti i nagradne igre. Također, planiramo inovacije u kategoriji  kave i napitaka, a sve u svrhu udovoljavanja  istančanim ukusima naših potrošača“, naglasila je Dijana Maglov.

Nagradna igra NESCAFÉ 3u1 polučila je izvrsne rezultate te naišla na velik odaziv kod vjernih, ali i novih potrošača asortimana. Osim crvene VW Bube, kavoljupci su u sklopu nagradne igre mogli osvojiti i iPad 2, pa će tako devetero sretnih dobitnika u NESCAFÉ kavi od sada uživati i surfajući internetom u pokretu.

Za informacije i novosti o NESCAFÉ promotivnim aktivnostima i nagradnim igrama posjetite nestle.hr.