Udomljavanje je fora!

To Press Releases listZagreb,ožu 27, 2012

Ovu subotu, 31. ožujka, na Trgu bana Jelačića od 9-15 sati održat će se akcija 'Udomljavanje je fora', u organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu, uz potporu Nestlé Purine.

Ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane građane da pruže potporu azilu Dumovec  te da na informativnom štandu potraže korisne informacije i savjete vezane uz brigu o kućnim ljubimcima i njihovom udomljavanju.

'Udomljavanje je fora' nastavak je akcije Nestlé Purine i Zorana Mrvoša koja je namijenjena skloništu za nezbrinute životinje Dumovec. Građani će i ovu subotu po promotivnim cijenama moći kupiti dizajnerske majice, platnene torbe i broševe s motivom ružičaste pudlice - zaštitnog znaka promoviranja udomljavanja napuštenih životinja. Sredstva prikupljena od prodaje ovih dizajnerskih predmeta namijenjena su azilu Dumovec.

Također, Nestlé Purina je za ovu prigodu pripremila poklon pakete namijenjene svima onima koji se odluče svojim donacijama poduprijeti rad azila Dumovec, a vlasnici kućnih ljubimaca moći će po povoljnim cijenama kupiti hranu za svog ljubimca.

Nadamo se da ćete se i vi ovu subotu pridružiti Zoranu Mrvošu i brojnim poznatim javnim osobama u promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca.
Za dodatne informacije kontaktirajte:

Irena Kurtanjek
Corporate  Affairs and Communication - Nestlé Adriatic d.o.o.
Av. Većeslava Holjevca 40
10010 Zagreb, Croatia
Tel:   +385 (1) 63 28 012
Mob: +385 99 73 13 738
Fax:  +385 (1) 63 28 099
www.nestle.hr