Sort by
Sort by

Nestlé Nutrition

Zašto je uredna probava vašeg djeteta važna?

Natrag na objave za medije
nan comfortis

Miran trbuščić vašeg mališana utječe na njegovu dobrobit i na funkcioniranje cijele obitelji. Kod djece sa zdravim probavnim sustavom učestalo se javljaju tegobe zbog nezrelosti probavnog sustava kao što su kolike, konstipacija te prekomjerno plakanje. Važno je obratiti pažnju na urednu probavu djeteta od rođenja. Upitajte vašeg liječnika kako osigurati urednu probavu vašeg djeteta.

Naši stručnjaci razvili su jedinstvene recepture NAN® COMFORTIS® 2 i NAN® COMFORTIS® 3 kao rezultat 60-godišnjih istraživanja na području majčinog mlijeka i proteina, uzimajući u obzir prehrambene potrebe dojenčadi i male djece u ovoj fazi razvoja.

Važna napomena: Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje isključivo dojenje u prvih 6 mjeseci života. Nestlé® u potpunosti podržava tu odluku te nastavak kontinuiranog dojenja, zajedno s unošenjem komplementarne hrane prema savjetu liječnika. Zdrava prehrana tijekom trudnoće i nakon porođaja pomaže u stvaranju zaliha hranjivih sastojaka potrebnih za održavanje zdrave trudnoće te pripremi i održavanju dojenja. Uvođenje djelomičnog hranjenja mliječnom formulom može imati negativan učinak na dojenje, razmotrite posljedice prije donošenja odluke da ne dojite. Važno je da dijete ima koristi od raznolike i uravnotežene prehrane, kao prvog koraka k zdravom načinu života.