Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

© 2019 Nestlé

Sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva svih tekstova, slika i drugih materijala na ovoj web stranici vlasništvo su Nestlé Grupe ili su navedeni uz dopuštenje relevantnog vlasnika.

Dozvoljeno vam je pregledavanje ove web stranice, reprodukcija njenih dijelova putem ispisa, preuzimanja na tvrdi disk ili za potrebe distribucije drugim pojedincima. To je dopušteno pod uvjetom da očuvate sva autorska prava i druga vlasnička prava te da se gore navedena obavijest o zaštitnim znacima pojavljuje na takvim reprodukcijama. Nijedna reprodukcija dijela ove web stranice ne smije se prodavati ili distribuirati za komercijalnu dobit niti se smije mijenjati ili ugrađivati u druga djela, publikacije ili web stranice.

Zaštitni znaci, logotipovi, znakovi i oznake usluga (zajedničkim nazivom „Zaštitni znaci“) koji se nalaze na ovoj web stranici pripadaju Nestlé Grupi. Ništa sadržano na ovoj web stranici ne smije se tumačiti kao davanje ikakve licencije ili prava na korištenje bilo kojeg Zaštitnog znaka na ovoj web stranici. Strogo je zabranjeno korištenje/zlouporaba Zaštitnih znakova prikazanih na ovoj web stranici, ili drugih sadržaja na ovoj web stranici, osim kako je predviđeno ovim Uvjetima. Također vas obavještavamo da će Nestlé Grupa strogo primjenjivati svoja prava intelektualnog vlasništva u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, uključujući kazneni progon za teška kaznena djela.