Sort by
Sort by

Nestlé Professional je posvećen tome da Vam pomogne u razvoju Vašeg poslovanja.

Ovdje smo kako bismo pronašli pravo rješenje za Vaše poslovanje, prilagođeno Vašim potrebama za hranu i pića. Otkrijte našu kavu, instant napitke i svijet prehrane na biljnoj bazi.

 

Nestlé Professional omogućit će svakom ugostiteljskom profesionalcu da dobije potpunu podršku najveće svjetske tvrtke za hranu i piće — tvrtke koja će ponuditi rješenja za Vaše jedinstvene poslovne izazove i prilike, uvijek cijeneći Vašu perspektivu kako bi na kraju zajedno rasli i postigli uspjeh. Aktivno surađujemo s Vama kako bismo pronašli nove načine razvoja Vašeg poslovanja – načine kojih se možda ranije niste sjetili – te nakon toga nudimo nova rješenja kako bi te iste mogućnosti i pravilno iskoristili.

Ovo znači da neprestano tražimo inovacije kako bi Vaša tvrtka zadovoljila promjenjive interese kupaca. Svaki dan radimo s poznatim chefovima, prehrambenim tehnolozima, nutricionistima i stručnjacima za održivost na stvaranju novih rješenja za hranu i piće što znači da ćete uvijek imati pristup našim najnovijim idejama.

Naša rješenja za kavu

Istražite široku ponudu koncepata za kavu koja će zadovoljite sve vaše potrebe kao i potrebe vaših potrošača. Uz poznate brandove kave i drugih sastojaka, aparate i dodatne opreme naš tim će pronaći rješenje koje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Mljevena kava u mjerici za kavu
Kava u zrnu
Naša rješenja za hranu

Istražite proizvode koji Vam omogućuju da svojim potrošačima ponudite ukusan asortiman biljnih alternativa mesu. Proširite i unaprijedite ponudu s GARDEN GOURMET® hranom biljnog podrijetla.

Burger biljnog podrijetla
Sladoled s KitKat čokoladnom pločicom

MARKE PIĆA

KULINARSKE ROBNE MARKE

Garden Gourmet logo
Logo KitKat
Thomy Logo

Distributivni kanali

Ovdje smo kako bismo Vam pomogli s personaliziranim ponudama za sva rješenja za hranu i pića. Otkrijte koji su naši distributivni kanali i saznajte više o svakom!

  • Prodavaonice
  • Hoteli i restorani
  • Uredi
  • Industrija
Zrna kave u dlanovima