PURINA predstavila hranu za male pasmine pasa

To Press Releases listZagreb,lip 1, 2015

HRVATI SVE VIŠE ZA KUĆNE LJUBIMCE ODABIRU MALE PASMINE PASA

U centru Zagreba ovog je vikenda Nestlé Purina za vlasnike i njihove pse organizirala druženje na kojem je predstavila PRO PLAN Duo Délice Small, inovaciju u segmentu hrane za male pasmine pasa.
Nestlé Purina je, potaknuta aktualnim istraživanjima kojima se želi utvrditi kako ljudski kontakt može pozitivno utjecati na emocionalnu dobrobit životinja te kako prehrana utječe na njihovu sreću i zadovoljstvo, izabrala zagrebačku špicu za predstavljanje novog proizvoda.

„Hrvati slijede globalne trendove kada je riječ o odabiru kućnog ljubimca te sve češće odabiru male pasmine pasa. Kako bi odgovorili na potrebe tržišta te imajući na umu izbirljivost koja karakterizira male pasmine, lansirali smo PRO PLAN® Duo Délice Small. Ova hrana je svojom teksturom i veličinom granula namijenjena upravo malim psima. Na vlasnicima je samo da izaberu neki od okusa -  govedina, piletina ili losos“, – izjavila je Daria Milolož, Junior Brand Manager Nestlé Purina.

U to koliko psi doista uživaju u ukusnim zalogajima i druženju sa svojim vlasnicima uvjerile su se poznate voditeljice Marijana Batinić i Antonija Mandić te Viktor Drago, kao i brojni Zagrepčani koji su subotnje jutro proveli sa svojim četveronožnim ljubimcima.

PRO PLAN Duo Délice Small hrana za pse vrhunske je kvalitete, napravljena bez aditiva i umjetnih okusa, koja dolazi u kombinaciji hrskavih granula i mekanih komadića mesa, jedinstvenog okusa kojem psi ne mogu odoljeti.