Hrvati i njihovi ljubimci prvi puta najavljuju FRISKIES kampanju

To Press Releases listZagreb,tra 22, 2014

U sklopu kampanje Nahranite sreću by Hoyka & FRISKIES pobjednici Facebook natječaja postali su zvijezde FRISKIES kampanje.

Hrvati i njihove mačke po prvi put su ambasadori globalnog Nestlé Purina brenda FRISKIES u kampanji Nahranite sreću by Hoyka & FRISKIES. Ljubav vlasnika i njihovih ljubimaca ovjekovječio je jedan od najpoznatiji domaćih fotografa, Damir Hoyka.

Posebnost ove kampanje je u tome što su njene glavne zvijezde mačke i njihovi vlasnici, stvarni FRISKIES potrošači, koji su odabrani u Facebook foto-natječaju. Oni su pred Hoykinim objektivom, kroz druženje i igru, na najbolji mogući način uspjeli pokazati koliko su mačke voljeni kućni ljubimci te koliko radosti i veselja unose u svaki dom.

 

Nakon prve „hodajuće“ izložbe posvećene mačkama, za koju je eksponate izradio poznati hrvatski umjetnik i grafiter Slaven Kosanović - Lunar, listi poznatih ljubitelja mačaka pridružio se i fotograf Damir Hoyka, koji je izjavio: „Poziv Purine FRISKIES da sudjelujem u ovoj originalnoj kampanji me razveselio te sam počašćen što sam autor fotografija za prvu FRISKIES kampanju u kojoj su sudjelovali lokalni modeli. Svakako bi pohvalio naše mačje modele i njihove vlasnike koji su nam kroz opuštenu i spontanu interakciju na fotografiranju približili svakodnevne životne situacije“.

Hoyka je dodao i da u svom stvaralaštvu uvijek ostavlja mjesta improvizaciji, odnosno voli svakom  modelu pružiti mogućnost da učini nešto nepredviđeno, bolje i originalnije od onog što je prvotno zamislio. Upravo zato je, prema njegovom mišljenju, rad s amaterima čak i bolji jer oni, nenaučeni sakrivati svoju osobnost, često iznenade jedinstvenom mimikom ili gestom koju tako uvjerljivo ni profesionalni modeli ne bi mogli izvesti.

 „Kampanjom Nahranite sreću by Hoyka&FRISKIES još jednom smo željeli pokazati emocije koje vežu vlasnike i njihove ljubimce, njihovu ljubavi i međusobno povjerenje. Upravo zato odlučili smo organizirati Facebook foto-natječaj putem kojeg smo odabrali četiri  „FRISKIES mačke“ koje su zajedno sa svojim vlasnicima danas zvijezde naše kampanje. Sretni smo jer je Hoyka uspio uhvatiti te jedinstvene trenutke sreće, opuštenosti i nesputane zabave vlasnika i njihovih voljenih ljubimaca.“ – izjavila je Tihana Bezmalinović, brend menadžerica Nestlé Purina.

Više informacija dostupno je na: https://www.facebook.com/nestlepurina