PR-Friskies lansirao besplatnu iPhone aplikaciju

To Press Releases listZagreb,ožu 18, 2012

Aplikacija Nestlé Purine, FRISKIES Call Your Cat,  za iPhone i iPad uređaje pomaže vlasnicima mačaka da se još više zbliže sa svojim kućnim ljubimcima. Uz pomoć ove aplikacije i najtvrdoglavija mačka odazvat će se pozivu svog vlasnika.

Aplikaciju je najbolje pokrenuti pri hranjenju, a bilo da ste odabrali zvuk otvaranja FRISKIES hrane za mačke ili možda cvrkut ptice, vaša će se mačka pouzdano pojaviti kada čuje svoj omiljeni zvuk povezan s ugodom, hranom, igrom i maženjem.

Aplikacija je nastala temeljem istraživanja o osjećajima mačaka i njihovim reakcijama na različite zvukove. Naime, mnogi ljudi misle kako se mačke ne mogu trenirati, ali vlasnici mačaka znaju bolje. Mačke, iako svojeglave, lako uče i usvajaju nove navike. FRISKIES Call Your Cat  aplikacija poštedjet će vlasnike mačaka od dugotrajne potrage za ljubimcem.

Aplikacija dizajnirana posebno za vlasnike mačaka samo je jedan od vrhunskih proizvoda Nestlé Purine koja milijunima vlasnika kućnih ljubimaca pruža korisne savjete kako bi obogatili i produžili živote svojih kućnih ljubimaca.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Za dodatne informacije kontaktirajte:

Irena Kurtanjek
Corporate  Affairs and Communication - Nestlé Adriatic d.o.o.
Av. Većeslava Holjevca 40
10010 Zagreb, Croatia
Tel:   +385 (1) 63 28 012
Mob: +385 99 73 13 738
Fax:  +385 (1) 63 28 099
www.nestle.hr