Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Španjolski omlet

6.4
icn-portion

OBROK ZA: 3-4 osobe   

icn-time

SPREMNO ZA: 30min 

SASTOJCI:


2 žličice maslinovog ulja
1 žličica neslanog maslaca
500 g krumpira
1 glavica luka
1 velika narančasta paprika, babura
1 žličica mljevenog bijelog luka
1 žličica soli
½ žličice mljevenog papra
8 velikih jaja
2 žličice sjeckanog peršina
Thomy Delight Majoneza

 

PRIPREMA:


1. Otopite ulje i maslac na velikoj tavi i umjereno jakoj vatri. Dodajte krumpir na tavu i dinstajte 6 minuta uz povremeno miješanje dok krumpir ne dobije lagano zlatnu nijansu.
Dodajte luk, narezanu papriku, bijeli luk, sol i papar te sve pažljivo izmiješajte s krumpirom. Kuhajte 3 minute, dok luk ne postane proziran.
2. U velikoj posudi, umutite jaja s preostalom soli i paprom te umiješajte peršin. Dobivenu smjesu prelijte preko krumpira. Kuhajte na umjerenoj temperaturi dok se jaja ne speku i učvrste oko rubova, 6 minuta.
3. Otpustite rubove omleta špatulom i izvadite komad na tanjur. Prelijte omlet Thomy delight majonezom, narežite na kriške i servirajte odmah, uz salatu po izboru.

 

Za više informacija, pratite nas na Facebook-u.