O nama

Nestlé je...
svjetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brandova te smo prisutni u 191 zemlji širom svijeta.

Naša misija


Misija kompanije Nestlé je unaprjeđenje kvalitete života i doprinos zdravijoj budućnosti. Želimo pomoći u oblikovanju boljeg i zdravijeg života. Također želimo inspirirati ljude da žive zdravim životom. Na taj način doprinosimo društvenoj zajednici te osiguravamo dugoročan uspjeh našoj kompaniji.

School boys


Naši ciljevi


Definirali smo tri sveobuhvatna cilja koja planiramo ostvariti do 2030. godine. Ti ciljevi usmjeravaju naše poslovanje te su u skladu sa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Pomoći
50 milijuna
djece kako bi živjeli zdravijim životom


Kroz naše poslovanje povećati životni standard
30 milijuna
ljudi

Težiti
nultom
utjecaju na onečišćenje okoliša

Planet

 Naša povijest


Želimo oblikovati bolji i zdraviji svijet. Naša je misija nastala prije više od 150 godina kada je Henry Nestlé proizveo dječje žitarice te je upravo na taj način spašen dječji život.

Od 1866. godine...

stvaramo proizvode koji poboljšavaju kvalitetu života i doprinose zdravijoj budućnosti.

 

Pročitajte više o našoj povijesti...


Naše vrijednosti


Naše se vrijednosti odražavaju na naše poslovanje. Naše se poslovanje temelji na poštivanju zakona, transparentnosti te poštivanju naših zaposlenika i poslovnih partnera. Pročitaj te više o našim poslovnim principima.