Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Worldwide

O nama

Nestlé je svjetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brandova te smo prisutni u 191 zemlji širom svijeta.

Naša misija

Misija kompanije Nestlé je unaprjeđenje kvalitete života i doprinos zdravijoj budućnosti. Želimo pomoći u oblikovanju boljeg i zdravijeg života. Također želimo inspirirati ljude da žive zdravim životom. Na taj način doprinosimo društvenoj zajednici te osiguravamo dugoročan uspjeh našoj tvrtki.

Naši ciljevi

Definirali smo tri sveobuhvatna cilja koja planiramo ostvariti do 2030. godine. Ti ciljevi usmjeravaju naše poslovanje te su u skladu sa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

  

Naša povijest

Želimo oblikovati bolji i zdraviji svijet. Naša je misija nastala prije više od 150 godina kada je Henri Nestlé proizveo dječje žitarice te je upravo na taj način spašen dječji život.

Naše vrijednosti

Naše se vrijednosti odražavaju na naše poslovanje. Naše se poslovanje temelji na poštivanju zakona, transparentnosti te poštivanju naših zaposlenika i poslovnih partnera. Pročitajte više o našim poslovnim principima.