Maggi&Thomy


Od svih umjetnosti, kuhanje slovi kao najveća od svih. Ne zna se točno kad je kuhanje izumljeno ali većina antropologa se slaže da su začeci kuhanja nastali prije 250 000 godina. Samim otkrićem vatre, kuhanje, pa tako i život čovjeka se u potpunosti promjenio. Da li nas kuhanje zapravo čini drugačijima, čini ljudima? Hrana se pripremala na razne načine; na vrućem kamenu, pod žarom ugljena ili nabodena na štap. Sami načini pripremanja hrane prenosili su se s koljena na koljeno i smatrani su pravim umjećem. Danas možemo govoriti o čitavoj znanosti koja se bavi prehranom i načinom pripremanja hrane za razne prigode. Također, pripremamo hranu u raznom posuđu koje nam omogućuje razvijanje palete okusa i boja raznih namirnica. Kuhanje danas može biti izvor svakodnevnih prijeko potrebnih nutrijenata ali i zabave! U susret vašem kreativnom umjeću prate Vas i Nestlé proizvodi, prilagođeni da zadovolje vaše potrebe. Stoga, oslobodite svoju maštu i budite drugačiji od ostalih!

Thomy majoneze

Svakodnevno naš organizam treba zadovoljiti potrebu za energijom. Da li ste znali, da od ukupnog unosa energije iz namirnica, 30% treba biti iz masti, 55% iz ugljikohidrata i 15% iz proteina? Thomy majoneze Vam pomažu u svakodnevnom zadovoljavanju potreba iz masti. Ulje je izvrstan izvor nezasićenih masnih kiselina koje mogu povoljno djelovati na zdravlje. Maslinovo ulje koje se nalazi u jednom od THOMY specijaliteta ( Majoneza s maslinovim uljem ) obiluje oleinskom kiselinom i vitaminom E koji je izvrstan antioksidans.

Maggi juhe

Izvrstan izbor za brz i lagan obrok! Maggy juhe, svaka na svoj način okrijepit će Vaša osjetila u svako doba!

Sočno iz pećnice

Zajedno sa piletinom, u vrećicu dodajte krumpir ili neko drugo povrće po želji, zatvorite vrećicu i pripremite prema uputama.  Za kratko vrijeme, dobivate ukusan obrok!

Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all.
Harriet Van Horne