Nestlé brendovi za zdraviji život

Vođeni svrhom naše tvrtke, poboljšanjem kvalitete života i pridonošenjem zdravijoj budućnosti, svoj trud usmjeravamo na osiguravanje toga da naši brendovi omogućuju zdraviji život. Smanjujemo udio soli, šećera, zasićenih masti te dodajemo snažne sastojke poput žitarica bogatih vlaknima ili povrća kako bismo povećali bogatstvo mikronutrijenata u tisućama proizvoda diljem svijeta. Svakog se dana služimo marketinškim aktivnostima kako bismo promovirali zdravo kuhanjem jedenje te način života.

Maggi prenosi obiteljima kvalitetu domaće kuhinje

Maggi pomaže milijunima obitelji u kuhanju ukusnih i uravnoteženih obroka. Studije su pokazale da u slučajevima kad djeca kuhaju s roditeljima postoji veća mogućnost da će jesti hranu koju inače odbijaju, kao što je povrće ili salata. Mi u Maggiju razumijemo moć domaće kuhinje. Zato smo posvećeni poticanju obitelji da kuhaju ukusne i uravnotežene domaće obroke svaki dan, sa svježim sastojcima koje vole. Preoblikujemo naše proizvode u više od 150 zemalja, sa jednostavnijim i zdravijim sastojcima. Također pokrećemo ambiciozan program učenja o kuhanju za roditelje i djecu, s receptima, jednostavnim savjetima za kuhanje te online tečajevima. Zato da oni jako izbirljivi jednostavno postanu manje izbirljivi.

Kitchen Food

Nestléove žitarice poboljšavaju doručak

Nestléove žitarice za doručak potiču obitelji da uživaju u uravnoteženom doručku. Studije pokazuju da mnogo djece ne unosi dovoljno cjelovitih žitarica u svoju prehranu. Prečesto preskaču doručak ili ne dobivaju dovoljno iz njega. Mi u Nestléovim žitaricama za doručak vjerujemo da je bolji doručak više nego dobar početak dana; on je temelj za bolju budućnost. U našim smo proizvodima namijenjenim za djecu stavili najveću važnost na cjelovite žitarice te i dalje smanjujemo udio šećera u njima. Većina je naših žitarica za doručak potkrijepljena s najmanje sedam vitamina i dva minerala. Pomažemo roditeljima u stvaranju uravnotežena doručka, s dodatnim uputama o veličini porcija i inspirativnim kombinacijama hrane, tako da djeca mogu uživati u hranjivom i ukusnom početku dana.

ZITARICE

Cerelac pomaže uravnotežiti dječju prehranu

Mnogo djece pati od nedostatka esencijalnih vitamina i minerala, kao što je željezo. U svijetu je 40 posto djece predškolskog uzrasta anemično. Zato su Cerelac žitarice za dojenčad potkrijepljene ključnim mikronutrijentima (željezo, cink, vitamin A i vitamin C). Cerelac je podoban kao prva komplementarna hrana za dojenčad od šest mjeseci starosti nadalje, kada majčino mlijeko više ne ispunjava prehrambene potrebe djeteta u razvoju. Novija je studija u Indiji pokazala da kod djece koja se hrane potkrijepljenim žitaricama postoji manji rizik od anemije uzrokovane nedostatkom željeza.

Kitchen Baking