Dragan Ćulibrk imenovan direktorom financija i kontrolinga tvrtke Nestlé Waters za područje Azije, Oceanije i Afrike

Dragan Ćulibrk, dosadašnji član Uprave i regionalni direktor financija tvrtke Nestlé Adriatic odlazi na poziciju direktora financija i kontrolinga tvrtke Nestlé Waters za područje Azije, Oceanije i Afrike sa sjedištem u Dubai-u.

Dragan Ćulibrk diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Karijeru je započeo kao broker, a 1997. prelazi u kompaniju Procter & Gamble gdje radi na različitim pozicijama unutar financija te 2003. godine preuzima mjesto višeg voditelja Riznice za tržišta jugoistočne Europe, Bliskog istoka i Afrike.

2005. godine Dragan se pridružuje se tvrtci Nestlé Adriatic kao voditelj poslovnog razvoja i strateških projekata za cijelu Adriatic regiju koja uključuje tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore da bi u srpnju 2007. godine bio imenovan članom Uprave i regionalnim direktorom financija Nestlé Adriatica.

Imenovanje Dragana Ćulibrka direktorom financija i kontrolinga tvrtke Nestlé Waters AOA, sa godišnjom prodajom od gotovo milijardu švicarskih franaka veliko je priznanje ovom mladom hrvatskom manageru.

Tom prigodom Ćulibrk je izjavio: „Nestlé Waters na tržištu Azije, Oceanije i Afrike raste godišnje preko 10%, okuplja oko 10 000 zaposlenih i ima tvornice u preko 20 zemalja. Bogato iskustvo u razvoju poslovanja stečeno u ovoj regiji uvelike će mi pomoći da odgovorim izazovima ovog za mene novog i vrlo kompetitivnog okruženja.“

Sa početkom travnja poziciju člana Uprave i direktora financija za Nestlé Adriatic preuzet će Alain Bartier, koji dolazi s funkcije direktora financija i kontrolinga iz Nestlé Francuska.