Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Adriatic primio nagradu Središnjeg državnog ureda za šport za poticanje svojih zaposlenika na zdrav način života

Nagrada #BeCROactive osmišljena je po uzoru na #BeActive Awards koju Europska komisija dodjeljuje u sklopu Europskog tjedna sporta

Natrag na objave za medije
Zagreb, 9. studeni 2019. ,

Na svečanoj dodjeli #BeCROactive nagrada održanoj u petak u hotelu Opera Westin, Središnji državni ured za šport uručio je predstavnicima kompanije Nestlé Adriatic nagradu za poticanje svojih zaposlenika na vježbanje i zdrav način života.

fot2
Missing media item.

Glavni cilj ove dodjele je odavanje priznanja ustanovama i pojedincima koji su se u istaknuli u širenju glavne poruke Europskog tjedna sporta - #BeActive, a Nestlé je nagradu osvojio u kategoriji "Radno mjesto".

fot1
Missing media item.

"Nestlé Adriatic kroz niz programa nastoji potaknuti svoje zaposlenike da počnu voditi što više računa o svom zdravlju, a ove smo godine vježbanjem u uredima obilježili i fokus dan "Radno mjesto" u sklopu Europskog tjedna sporta. Postizanje boljeg i zdravijeg svijeta naša je globalna misija što smo i definirali u ciljevima za sljedeće desetljeće, a jedan od aktualnim projekata je i Vrtim Zdravi Film, namijenjen educiranju učenika sedmih razreda o važnosti pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti" - izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija, Nestlé Adriatic.