Purina FELIX hrana za mačke napokon i u Hrvatskoj

To Press Releases listZagreb,lip 23, 2014

Mokra hrana za mačke broj 1 u Zapadnoj Europi stigla na naše tržište

Koliko Hrvati vole životinje pokazuje i procjena da u Hrvatskoj ima više od 265.000 mačaka kućnih ljubimaca. Svi vlasnici mačaka znaju kako su mačke individualisti, s naglašenom osobnosti i zaigrane po prirodi. Upravo za te nestašne i zaigrane kućne ljubimce Nestlé Purina lansirala je na naše tržište novi brend mokre hrane FELIX.

FELIX je na tržištu Zapadne Europe prepoznat kao prvi izbor vlasnika mačaka kao i samih maca i kada je riječ o mokroj hrani za mačke. Iz Nestlé Purine ovim su proširenjem postojećeg asortimana htjeli vlasnicima osigurati širi izbor kvalitetne hrane za mačke. FELIX je u potpunosti posvećen okusu, a sočni, mesni komadići zasigurno će osvojiti nepce svake mace.

„Većina nas se još iz djetinjstva sjeća upravo mačaka kao glavnih junaka bajki i crtanih filmova, a koje su nas često svojim vedrinom i zaigranošću te raznim nepodopštinama nasmijavale i uveseljavale.  FELIX je namijenjen upravo takvim mačkama – nestašnim i zaigranim“ – izjavila je Tihana Bezmalinović, brend menadžerica Nestlé Purina.

Mokra hrana za mačke, zbog udjela vlage u sastavu, puno je bliža hrani kojom bi se mačka prirodno hranila u divljini, zbog čega predstavlja važan izvor hidratacije u potpunoj prehrani mačaka kao kućnih ljubimaca. Zahvaljujući naprednim tehnologijama proizvodnje, FELIX predstavlja slastan obrok, baš kao što i izgleda, a dostupan je u četirima okusima – piletina, govedina, zečetina i losos – u pakiranju od 100 g.