Prva KitKat trgovina na svijetu bit će otvorena u Japanu

To Press Releases listZagreb,sij 22, 2014

Jedan od Nestléovih najuspješnijih globalnih brendova – KitKat u Japanu će otvoriti svoju prvu trgovinu. Riječ je o prodavaonici čokolade koja će u ponudi imati ekskluzivne vrste KitKat čokoladica. Tako je samo za ovo prodajno mjesto KitKat kreirao verziju s gorkom čokoladom Sublime Bitter, sa zelenim čajem Special Sakura Green te verziju s čilijem nazvanu Special Chilli.

„Japan je za nas posebno tržište, a KitKat je na najboljem putu da i tamo postane kultni brend. Oduševljen sam što će nam ova brend trgovina omogućiti da upravo u njoj  predstavimo nove KitKat premium proizvode“ – izjavio je Stewart Dryburgh, KitKat globalni brend menadžer.

Koliko je KitKat omiljena čokoladica diljem svijeta govori i podatak da se svake sekunde u svijetu pojede 650 KitKat pločica te je upravo KitKat u Japanu najomiljenija čokoladica.   Uspjeh je dodatno potaknut stalnim inovacijama i lansiranjem na stotine neobičnih i inovativnih okusa, a kako bi se zadovoljili zahtjevni ukusi japanskih potrošača koji vole isprobavati raznolike okuse.

Tako ljubitelji KitKata u Japanu mogu birati između mnoštva okusa omiljene čokoladice kao što su ljubičasti krumpir, cimet, europski sir i wasabi umak. Svijetlo zelene, roze i ljubičaste čokoladne pločice ne samo da izgledaju drugačije, već su i specifičnih okusa koji su osmišljeni samo za japansko tržište.