PRO PLAN Duo Délice razveselio četveronožne posjetitelje zagrebačke špice

To Press Releases listZagreb,lip 2, 2014

U centru Zagreba ovoga je vikenda vlasnike pasa dočekalo neobično događanje, namijenjeno prvenstveno čovjekovim najboljim prijateljima, psima. Nestlé Purina odlučila je razveseliti četveronožne ljubimce, posjetitelje zagrebačke špice sa PRO PLAN Duo Délice, inovacijom u segmentu hrane za pse.

Dok su vlasnici na terasi Bulldog puba uživali u lijepom vremenu, kavi i ukusnim zalogajima, njihovi su psi radoznalo isprobavali PRO PLAN Duo Délice hranu koju, osim vrhunskih sastojaka, odlikuje i izniman okus kojem psi ne mogu odoljeti.

„Zdravlje psa bez sreće jednostavno nije dovoljno. Ovim događanjem željeli smo naglasak staviti na to da i psi vole uživati u ukusnoj hrani. Upravo time je bio vođen tim stručnjaka veterinara i nutricionista iz Nestlé Purine kada je kreirao PRO PLAN Duo Délice¸ kao potpunu inovaciju u segmentu hrane za pse. Riječ je o vrhunskoj hrani napravljenoj bez aditiva i umjetnih okusa, koju u kombinaciji hrskavih granula i mekanih komadića karakterizira okus kojeg psi jednostavno obožavaju.“ – izjavila je Daria Milolož, Junior Brand Manager Nestlé Purina.

U to koliko psi doista uživaju u ukusnim zalogajima uvjerila se i naša poznata voditeljica Marijana Batinić, koja je na predstavljanje PRO PLAN® Duo Délice proizvoda povela svog ljubimica, mužjaka francuskog buldoga Njofru.

Događanje nisu propustili ni Nala i Jerry, ljubimci Aleksandra Šekuljice iz modnog dvojce ELFS, te ši-cu Chewie naše poznate pjevačice Pamele Ramljak.