Nove MAGGI dječje juhe „Frozen“ i „Star Wars“ za uravnotežen obrok s prilagođenom količinom soli

To Press Releases listZagreb,ruj 12, 2016

Nestlé prvi u Europi proizveo juhe za djecu s motivima crtanog filma „Frozen“ i hit serijala „Star Wars“
Osim oblikom tjestenine, juhe su prepoznatljive i po recepturi posebno prilagođenoj djeci

Od početka mjeseca u trgovinama diljem Hrvatske mogu se pronaći nove MAGGI dječje juhe s imenima djeci omiljenog crtanog filma „Frozen“ („Zaleđeno kraljevstvo“) i serijala „Star Wars“ („Ratovi zvijezda“). Juhe su blagog okusa s komadićima povrća i zabavnom tjesteninom u obliku djeci najdražih likova.

MAGGI dječje juhe napravljene su od odabranih i dobro poznatih sastojaka koji se mogu pronaći u svakoj kuhinji, a sadrže optimalnu količinu soli, što je od velikog značaja za pravilnu prehranu djece. Roditelji tako mogu, uz pomoć omiljenih likova, kroz porciju MAGGI dječje juhe najmlađima osigurati hranjiv obrok.  

„Kao posljedica užurbanog načina života juha je postala jelo koje se sve češće zanemaruje, iako je u prošlosti bila sastavni dio svakog ručka. Danas se stručnjaci slažu da je neophodno juhu vratiti u redovan obrok kao slasni uvod u ručak“, izjavila je Nataša Šoštarić, nutricionistica Nestlé Adriatic. „Tanjur ovog okrepljujućeg obroka sadrži vrlo malo kalorija, a pruža jedno serviranje povrća, od potrebnih 5 serviranja dnevno. Dodatno, instant juhe općenito postaju značajan izvor vlakana pa čak i proteina, minerala i vitamina.“

Mališane je ponekad teško nagovoriti da jedu povrće i juhu pa su MAGGI juhe s likovima princeze Else i Darth Vadera odličan način da se zabave uz uravnotežen obrok s optimalnom količinom soli, koji može biti i dobar početak ručka.