Nestlé Purina lansirala PRO PLAN® Duo Délice kao potpunu inovaciju u segmentu hrane za pse

To Press Releases listZagreb,ruj 26, 2013

Pro PlanNedavno provedeno istraživanje tvrtke Nestlé pokazalo je da od svih vlasnika kućnih ljubimaca u Hrvatskoj, njih čak 2/3 ima psa. A kako su kućni ljubimci i briga za njihovu pravilnu prehranu najveća strast Purine, na hrvatsko je tržište početkom rujna lansiran asortiman PRO PLAN® Duo Délice kao potpuna inovacija u segmentu hrane za pse.

U Nestlé Purini znaju kako zdravlje vašeg psa bez sreće jednostavno nije dovoljno. Zato je tim veterinara i nutricionista formulirao novi PRO PLAN® Duo Délice. Riječ je o proizvodu koji je oblikovan kako bi svojim okusom, mirisom i teksturom, u kombinaciji s hranjivim tvarima, u potpunosti usrećio vašeg ljubimca.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji pripreme, prvi puta se u kombinaciji nalazi i suha hrana i mekani komadići.
PRO PLAN® Duo Délice s dvostrukom teksturom kombinacija je hrskavih granula i mekanih, isjeckanih komadića hrane u jednom, koja potiče psa na žvakanje, pri čemu hrskave granule djeluju kao četkica za zube i pomažu smanjiti nakupljanje kamenca. Pažljivo odabrani sastojci i vlakna pomažu održati zdravlje probavnog trakta vašeg ljubimca.

Ovaj inovativan proizvod s dvostrukom teksturom dolazi u tri okusa – govedina, piletina i losos, upotpunjeni rižom, s kojima ćete zasigurno razmaziti svog ljubimca.

Naposljetku, Nestlé Purina istraživanje među uzgajivačima pasa potvrdilo je kako psi uživaju u PRO PLAN® Duo Déliceu te da su nakon hranjenja vidno sretniji.

Više informacija potražite na www.purina.hr.