Nestlé FITNESS daruje shopping s Lanom Jurčević

To Press Releases listZagreb,ruj 13, 2013

Fitness i LanaSvi znaju da je početak jeseni pravo vrijeme za obnovu garderobe pa su Nestlé FITNESS žitarice, u sklopu nove kampanje Voli ono zbog čega se osjećaš odlično, udružile snage s poznatim modnim brendom s.Oliver kako bi shopping učinili još privlačnijim. Tako će svi kupci u s.Oliver dućanima u rujnu na poklon dobiti uzorak Nestlé FITNESS žitarica ili ukusnu FITNESS žitnu pločicu, a Facebook fanovi imaju priliku osvojiti i primamljivu nagradu – shopping u vrijednosti od 2.500 kuna. Sve ljubiteljice mode u razdoblju od 16. rujna do 7. listopada trebaju poslati fotografiju sebe u omiljenoj odjevnoj kombinaciji na Facebook stranicu www.facebook.com/Fitnesszitarice , a najsretnija od njih osvojit će shopping u kojem će joj društvo praviti naša poznata pjevačica Lana Jurčević.

„Svaka cura u ormaru ima barem jedan komad odjeće koji voli zato što se u njemu osjeća odlično. Ja, na primjer, u ormaru čuvam traperice koje odjenem kad god dan započnem 'na lijevu nogu' jer me zbog njih pogled u ogledalo trenutno razveseli. A razveselila me i ideja da upravo ja odvedem sretnu dobitnicu u shopping u s.Oliver. Zato pozivam sve cure da se prijave na nagradni natječaj, a pobjednici obećavam odličan provod i pronalazak njenog omiljenog odjevnog komada kojeg će dugo čuvati u ormaru“ – izjavila je Lana Jurčević, zaštitno lice Nestlé FITNESS žitarica za hrvatsko tržište. 

Osim suradnjom s poznatim modnim brendom, Nestlé FITNESS žitarice svoje su potrošače odlučile razveseliti i bonus pakiranjima njihovih omiljenih žitarica za doručak. Tako će svi kupci za vrijeme trajanja kampanje dobiti dodatnih do 25% žitarica gratis!

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na http://www.facebook.com/Fitnesszitarice