NESCAFÉ će do kraja mjeseca kavom razbuditi više od 100.000 Hrvata

To Press Releases listZagreb,ožu 5, 2015

U nesvakidašnjoj kampanji pod nazivom ,,Odvojite dio jutra za sebe'' NESCAFÉ će građane Zagreba, Splita, Zadra i Osijeka tijekom ožujka razveseliti s više od 100.000 šalica kave.

Kampanja je potaknuta istraživanjima navika ljubitelja kave, koja su pokazala kako su osnovni motivi za ispijanje kave razbuđivanje, pokretanje i podizanje raspoloženja.

Stoga je NESCAFÉ Classic odlučio iznenaditi Hrvate kavom i omogućiti im jutarnji trenutak uživanja u omiljenom napitku, na njihovom putu do posla ili pri obavljanju dnevnih aktivnosti.

Daniel Bilić, poznati hrvatski radijski voditelj, podržao je kampanju: „Za razliku od većine ljudi, moj radni dan započinje u 5 sati ujutro. Zbog toga je za mene jutro bez kave kao radio bez glazbe“.

NESCAFÉ timovi će tako tijekom kampanje patrolirati na frekventnim lokacijama te tramvajskim i autobusnim stajalištima i dijeliti građanima kavu. One najbudnije će nagraditi crvenim šalicama, kavom za pripremu kod kuće ili besplatnom vožnjom taxijem do željenog odredišta, uz šalicu NESCAFÉ Classic kave.

Za informacije o lokacijama NESCAFÉ timova potrebno je posjetiti
https://www.facebook.com/Nescafe.HR