Goran Nikolić novi direktor prodaje kompanije Nestlé u Bosni i Hercegovini

To Press Releases listZagreb,kol 22, 2016

Nestléu se pridružio 2005. godine te je obnašao mnoge funkcije unutar odjela prodaje kompanije u Hrvatskoj, Švicarskoj i Engleskoj

Goran Nikolić novi je direktor prodaje kompanije Nestlé u Bosni i Hercegovini. Nikolić će timu doprinijeti širokim spektrom poslovnih znanja i iskustvom rada na međunarodnim projektima.

Goran Nikolić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Kompaniji Nestlé Adriatic se pridružio 2005., nakon čega je devet godina obnašao brojne visoke funkcije unutar odjela prodaje. Do prelaska na novu funkciju, Nikolić je dvije godine bio na specijalizaciji u sklopu Nestléovog međunarodnog razvojnog programa u središtu kompanije u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku, gdje je bio zadužen za razvoj kanala i kategorije prodaje.

Inače, Nikolić je najmlađi Nestléov zaposlenik na ovako visokoj poziciji u regiji. Ovo je još jedna potvrda kako Nestlé kontinuirano radi na razvoju svojih zaposlenika, prepoznaje talente te teži tome da na najviše pozicije zapošljava ljude koji su tijekom godina razvijani unutar kompanije.