Ansgar Bornemann izabran za novog Regionalnog direktora tvrtke Nestlé Adriatic

To Press Releases listZagreb,sij 29, 2013

Gospodin Ansgar Bornemann, bivši glavni menadžer za Srbiju te izvršni poslovni direktor u sektoru sladoleda u regiji, od siječnja 2013. preuzeo je poziciju regionalnog direktora tvrtke Nestle Adriatic koja obuhvaća tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Njegovo sjedište bit će u Beogradu sa uredima u Beogradu i Zagrebu.

G. Bornemann zamijenio je gospodina Marca Travagliu koji se vratio u Italiju te preuzeo poziciju glavnog menadžera poslovanja u Nestlé Purina PetCare za južnu Europu.
Istovremeno, g. Miljenko Vaić, bivši regionalni direktor prodaje, imenovan je na poziciju direktora sjevernog dijela regije i glavnog menadžera poslovanja za tržišta Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

"Jedan od glavnih pokretača kompanije tijekom prethodnog razdoblja bila je naša predanost kontinuiranom rastu jadranske regije što će biti naš glavni cilj i u budućnosti. Čvrsto vjerujemo u potencijal regije gdje ćemo nastaviti razvijati i širiti svoje poslovanje", rekao je gospodin Ansgar Bornemann, novoimenovani direktor tvrtke Nestlé Adriatic.
Tijekom proteklih godinu dana, G. Bornemann djelovao je kao glavni menadžer Nestléa za Srbiju i Crnu Goru. Tvrtci Nestlé pridružio se u ožujku 2003. preuzevši poziciju direktora marketinga Nestléovih sladoleda u Njemačkoj. Četiri godine potom,  preuzeo je poziciju izvršnog direktora u sektoru sladoleda gdje je ostao do dolaska u Srbiju. Prije Nestlea, gospodin Bornemann stekao je bogato iskustvo i stručnost radeći u međunarodnim prehrambenim tvrtkama diljem svijeta.