Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Musaka Bolognese

24.4

icn-portion

OBROK ZA: 2-3 osobe

icn-time

SPREMNO ZA: 45 min 

SASTOJCI:
 

Pire:
6 srednjih krumpira
Maslac
Mlijeko

Ćufte:
300g mljevenog mesa
žličica sode bikarbone
1 luk
1 vrećica Maggi ideje za Bolognese
2 žličice slatke crvene paprike
Češnjak u granulama, origano, sol

Preljev:
2 jaja
2dl milerama
1dl mlijeka
Sol, origano

 

PRIPREMA:


Napravite pire od krumpira, meso izdinstajte i napravite ćufte. U vatrostalnu posudu poredajte ćufte, dodajte pire i naribajte krumpir i sir – pecite na 200°C, oko 20 minuta. Za to vrijeme, umutite 2 jaja, 2dl milerama i malo mlijeka te vrećicu Maggi ideje Bolognese. Izvadite vatrostalnu posudu na kratko, prelijte s prethodno izmiješanom smjesom, vratite u pećnicu i ostavite da se peče još 15-ak min.