Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Karijera u Nestlé-u

Kod vrednovanja ponašanja zaposlenika, Nestlé se vodi prema „Nestlé okvirima upravljanja“ u kojima su definirane četiri grupe poželjnog ponašanja: pozitivan utjecaj na ljude oko sebe, otvorenost, timski rad i doprinos vrijednostima kompanije. Na redovitoj bazi provodimo istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje se zove „Nestlé & ja“, a koje je dio globalne inicijative i provodi se na svim Nestlé tržištima u svijetu. Preko ovog upitnika želimo prikupiti povratne informacije zaposlenika, kako bismo procijenili efikasnost naše organizacije te identificirali područja za poboljšanje.
 
Također, kroz cijelu godinu zaposlenici mogu svoje komentare i prijedloge anonimno umetnuti u „Nestlé sandučić za prijedloge“, na pitanja i komentare odgovor se daje na kvartalnom „Komunikacijskom sastanku“. Uz sve navedeno, održavaju se i „Questions&Answers“ sastanci vezani za određeno područje poslovanja te redoviti sastanci odjela.
 
Nestlé je svoj uspjeh i kulturu izgradio na snažnoj multikulturnoj raznolikosti. Vjerujemo da je ta raznolikost naša ključna konkurentska prednost koju treba i dalje njegovati.