Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zašto raditi u Nestle-u?


: ...”Nikada nije dosadno u Nestlé programu za kandidate bez radnog iskustva...”

Neki diplomanti su vođeni umom. Drugi, su vođeni srcem – strašću da utječu na svijet i oblikuju poslovanje.
U Nestlé-u ćete imati priliku razvijati se u oba smisla – profesionalno i osobno, intelektualno i emotivno.

 
 
 

Mogućnost

Bez obzira  pridružite li se našem timu marketinga, službe za rad sa kupcima, prodaje, tehničke službe, financija, ljudskih resursa ili nekoj drugoj funkciji, imat ćete priliku prodrijeti u suštinu poslovanja.
Možete postati dio lokalnog tima ili međunarodnog razvojnog programa, ali u svakom slučaju razumjet ćete osnove poslovanja vodeće svjetske prehrambene kompanije. S obzirom na raznovrsnost poslovanja i globalan način razmišljanja, uvidjet ćete korist od različitih kultura i novih lokalnih perspektiva.
Saznat ćete da naše pozicije za kandidate bez radnog iskustva imaju zajedničke karakteristike. Individualna odgovornost i autonomija su ovdje činjenice. Iako ćete imati vrhunske edukacije, morat ćete se i sami potruditi izvući maksimum od formalnog obrazovanja i obuke na poslu.

Izazov

Biti izvrstan ovdje znači dijeliti našu strast za poboljšanjem života; to znači preuzimanje odgovornosti za svoju budućnost i otvorenost za nova znanja. Ohrabrujemo naše ljude da na svoju karijeru gledaju kao na putovanje. Stalno postoje prilike da proširite svoja znanja i vještine. Fleksibilnost i sposobnost dugoročnog razmišljanja su ključni. Budite bez brige, sa preko 2000 brandova i strašću za razvojem, ništa ne stoji nepromjenjeno duže vrijeme u Nestlé-u, a najmanje talentirani mladi profesionalci.

eRecruiting Obavijest o pohrani osobnih podataka pri prijavi na natječaj za posao