Nestlé Purina Pet Care

svi 12, 2009

Nestlé Purina Pet Care i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo zajednički su donirali sredstva ustanovi Zoološki vrt grada Zagreba za nabavu motornog vozila namijenjenog zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja u gradu Zagrebu. Ravnateljica ustanove gđa. Davorka Maljković, dipl.biol. preuzela je vozilo od donatora.

Kako bi se naša potpora nastavila i dalje odlučili smo 15. svibnja 2009. održati edukaciju  djeci  iz dječjeg vrtića Bajka, s kratkim predavanjem djelatnika skloništa o njihovom svakodnevnom radu s napuštenim psima te o potrebnoj brizi i pažnji koju zahtjeva svaki pas. 
Djeca će, nakon obilaska skloništa i druženja s njegovim štićenicima, u likovnoj radionici svoje dojmove prenijeti na papir .

Dječji likovni radovi bit će izloženi 23. svibnja 2009. na Trgu bana Jelačića, gdje će se, u zajedničkoj organizaciji skloništa Dumovec i udruge  Prijatelji životinja, prodavati Nestlé Purina Pet Care promotivne majice, a sav prikupljeni novac biti doniran skloništu u Dumovcu za potrebe kupnje aparata - infuzomata - nužno potrebnog za pružanje pomoći štencima koji u sklonište dođu u jako lošem stanju.
 
Pozivamo vas da se i vi pridružite našoj akciji!